Хто: Мешканець
Мешканець №: 202
Подякували: 1 раз
Замов та оплати у нас хостинг до кінця літа та отримай у два рази більше (для прикладу, 1Гб на диску та безлімітний трафік обійдеться всього в 45$ на рік). Деталі на сайті
Замов та оплати у нас хостинг до кінця літа та отримай у два рази більше (для прикладу, 1Гб на диску та безлімітний трафік обійдеться всього в 45$ на рік). Деталі на сайті
ДУЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДОРОГО. 45 * 7,5 = 337,5 грн.... Ну це майже в 2 рази дорожче ніж я надаю....
ДУЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДОРОГО. 45 * 7,5 = 337,5 грн.... Ну це майже в 2 рази дорожче ніж я надаю....
Хостинг, він різний буває. Є безкоштовний, а серйозний починається від 120$/рік. Я вибирав дата-центр з середнім показником ціна/якість. Дешевим колись сам користувався, на щастя то було давно.
Хостинг, він різний буває. Є безкоштовний, а серйозний починається від 120$/рік. Я вибирав дата-центр з середнім показником ціна/якість. Дешевим колись сам користувався, на щастя то було давно.
1ГБ/сек UA-IX 100Мбіт/с світ до 2ГБ місяця на вінті 2 повноцінні сайти (до 4 субдоменів на сайт) бази mysql необмежений трафік 200 грн рік. Хостаюсь вже 3 роки Якіть дуже файна + власник сервера в Франику, оплата всіма можливими методами.
При бажанні можуть бути надані спеціальні умови, але це вже безпосередньо після розмови зі мною в реалі, бо з лохами і дібілоїдами справи не веду.
Мешканець №: 870
Подякували: 3 раз
ну якщо в Київі то ще може бути, ще гарно що окремий, хоча тут питання чи є потреба, ну і надіюсь що він у "людському" бункері (читай датацентрі) бо є "специ" які ставлять тазік в франіку і б'ються в груди що там фігня, а от в нас тут.... ну чайникі незнають ж, що подавляюча більшість міжмережевих з'єднань є тіки у Київі.
Щодо твого сайту, якщо я ненепеплутав, то він знаходится у Вінниці (принаймі там зареестровані IP)
p.s. дорого...дешево... хороший сервер (системнік) коштує $10-20к, є і дорощі + десь треба його підключити
Це повідомлення відредагував Rum: 17.3.2011, 10:51
ну якщо в Київі то ще може бути, ще гарно що окремий, хоча тут питання чи є потреба, ну і надіюсь що він у "людському" бункері (читай датацентрі) бо є "специ" які ставлять тазік в франіку і б'ються в груди що там фігня, а от в нас тут.... ну чайникі незнають ж, що подавляюча більшість міжмережевих з'єднань є тіки у Київі.
Щодо твого сайту, якщо я ненепеплутав, то він знаходится у Вінниці (принаймі там зареестровані IP)
p.s. дорого...дешево... хороший сервер (системнік) коштує $10-20к, є і дорощі + десь треба його підключити
1. Сервер в Києві. При бажанні можу за твій кошт провести екскурсію в ДЦ (оплата дороги Київ-Франик-Київ для 2 людей). Ну про екскурсію я жартую ). 2. Ну раз ти зумів подивитись місце реєстрації ір, то мав би знати, що це тільки реєстрація фірми (читай власника ір і ДЦ). Яскравий приклад Укртелеком, Vega, Airbites - популярні пошукові видають будь-що, але не Франик. 3. Про те, чи є потреба в власному сервері, це вже не тобі судити і не мені, а власникам. 4. Хостинг в Франківську, це як хостинг в негра в жопі. 5. Про ДЦ, міг би хоча б в Гуглі ввести, що то за фірма, раз уже знаєш, як подивитись дані по доменам і ір. 6. Про ціну сервера не можу нічого сказати, бо не дуже цікавився. Але думаю, що ти трошки перебільшуєш.
А ще для замітки: файні ДЦ в Одесі, так, що це теж все умовність, що тільки Київ. ІМХО. І називати комп'ютер "тазіком" явний маразм.
ну чайникі незнають ж, що подавляюча більшість міжмережевих з'єднань є тіки у Київі.
Ну чайники ще думають, що в Київ Європа іде з іншого боку, земля то кругла...
Цитата
Хостинг в Франківську, це як хостинг в негра в жопі.
Спец по хостингам чи спец по жопам? А в Київі як в анусі білої людини? Попахує расизмом. (: Тоді вже давайте hetzner згадаємо, amazon йопта. Це на який орган буде схоже в порівнянні з Києвом?
Цитата
файні ДЦ в Одесі
Може про Hosting.ua? Хто не вкурсі, там вигоріло пів так званого датацентру, і людям не те що нічого не повернули по грошам, навіть бекапів не було...
Фабула: на кожного рибака своя риба. І при бажанні можна нормально хоститися навіть в глубінці, типа Калушу чи Бурштину, якщо правильно все робити (про Фран мовчу, хоча і тут все залежить до кого йти). Про сервери і тазікі навіть казати нічого не буду...
Це повідомлення відредагував ratm: 17.3.2011, 12:26
через Одессу проходить (по дну чорного моря) трансконтинентальна малістраль, яка далі йде на Київ-Львів, но датацентр до неї відношення немає.
основними всеодно були і будуть Київ та Львів - так вже склалось історично, но шкода що і Львів невсе вирішує, ще є точка комутації (пірінгів) у Будапешті, а сама головна у Європі Франкфурт - туди навіть доблесний Укртаксофон нахаляву підключений.
ліричний відступ.... хоститись можна поставивши і у туалеті старий комп (в народі тазік) і навіть небіда, якщо він небуде працювати, всеодно ніхто незаходить на хост...
p.s. хлопці, коли наберетесь досвіду, тоді і будете тверезіше дивитись на світ, і вам уже непобоку буде де ставити тазік чи сервер, як і називати їх лагідно матюками, коли воно вам все надоїсть донесхочу, хоча може я і помиляюсь - на декотрих аборигенів слово розум нерозповсюджується...
Мешканець №: 343
Подякували: 69 раз
Про расизм, то не попахує, то так і є, вважаю, що чорним і хачам тут не місце. Можете тепре подати на мене в суд. А про спеців по жопам, то мабуть не я, а от по зверхньому ставленню, то юзер ratm явно перегинає палку. Про хостінг.юа - це не єдина контора, яка має там ДЦ. А те, що там була пожежа, то від форс-мажору ніхто не застрахований. В мене знайомі мали основний і бекап сервер в тому ДЦ все згоріло, а я їм казав, що це маразм і що варто поставити резервний десь в іншому ДЦ, а ще краще в іншій країні. Про сервери: в мене на роботі сервер за $1300 з 4 ядерним ксеоном і 4ГБ оперативки. Куплений рік назад. Спеціально нині взнав ціну. Це звичайно мало як для сервера, але й до 10 тисяч далеко. Про пірінг можу сказати - netassist має файні включення, про секом я мовчу. Про магістралі я не говорив, але так на замітку, що зараз багато з провів, ганяють трафік по ua-ix, а вже звідти через включення на закородон, а не напряму. Про досвід, я не є сисадмін, але знає одне, що мій хостинг мене влаштовує. Якщо є бажання обмінятись досвідом чи дуками про це все, я тільки за.
І на сам кінець: Я не рекламую свій хостинг, але каже, що знаю не одну компанію, яка надає хостинг дешевше ніж $45 на рік. Думаю далі продовжувати дискусію на рахунок хостингу немає змісту. Її варто перевести в інше русло, обговорення якісних хостингів, а не оцінку того, яким я користуюсь.
коротко про сервери (пару томів)) - 4 гіга ОЗУ та стандарт для ноутбуків, на сервері норма 16, бажанно 32, звичайно класу "А" (слабонервним перед спогляданням в прайс проковтнути упаковку валідолу)
добре що хоч ти знаєш що таке UA-IX і мабудь знаєш де його технологічні площадки знаходяться, додам лише той факт що користувачі "УГУ" (читай ОГО) мають чіткий маршрут (принаймі так було раніше) Франік-Львів-Франкфурт а відтіля куда кому треба, мтс взагалі через французів ходив (все як невлюдей)
тому я використовую (в особистих цілях) датацентр утел, там ж і інші хостери тримають свої серванти, для ого-шників внутрішні маршрути, для людей 20 гбіт на ua-ix, для остальних той же канал на франкфурт і.т.д. хоча і там небезприколів - вчора троха тормоза були.
а, і я тебе розчарую, ua-ix це точка обміну, там немає світового інету, для цього прови таки мусять мати нормальні аплінки для того, що непідключене в цю точку або інші наприклад DTEL-IX (відносно новачок) но конкуренцію робить, також є у інших містах меншпопулярні, чого немає у нашому селі
Мешканець №: 343
Подякували: 69 раз
Про маршрутизацію в Укртелекомі знаю, сам користувався цим провайдером. Про утел скажу, що дійсно в них файний канал ua-ix. Читайте викачував зі швидкістю 8-10Мбайт/с. (для тих хто в танку множимо на 8 і маємо мегабіти)
Про те, що ua-ix це точка обміну я знаю, тому розчарування ніякого немає. Я окраз про те й говорив, що прови чи ДЦ мають додаткові канали.
Тут провів один тест. Пояснювати не буду всі й так зрозуміють:
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 121 раз
Цитата
коротко про сервери (пару томів)) - 4 гіга ОЗУ та стандарт для ноутбуків, на сервері норма 16, бажанно 32, звичайно класу "А" (слабонервним перед спогляданням в прайс проковтнути упаковку валідолу)
Для чого? Пам’яті можна і 64, і далі на два множити, питання не обєму, а правильного розподілу. Якщо це vps, то одна справа, шаред - інша.
От якщо не серкрет що на такому сервері хоститься. Поки що бачу тільки фалометрію.
Цитата
мабудь знаєш де його технологічні площадки
UA-IX не має "площадок". Це декілька світчів (extreme networks доречі), які стоять в Києві. Є учасники.
Це повідомлення відредагував ratm: 18.3.2011, 13:00
Цитата
Для чого? Пам'яті можна і 64, і далі на два множити, питання не обєму, а правильного розподілу. Якщо це vps, то одна справа, шаред - інша.
От якщо не серкрет що на такому сервері хоститься. Поки що бачу тільки фалометрію.
нормальний сервер - нє нечув....
а по темі, звісно при правильному користуванні хватить і 32 мбайта озп (і таких серверів є а є, і вони працюють і будуть працювати), але є ще така річ як прогрес, і він недитячий, ну а є ще такі речі як бази данних які ростуть із геометричною прогресією і т.д. тай сервери існують нетіки для хостів...
Цитата
UA-IX не має "площадок". Це декілька світчів (extreme networks доречі), які стоять в Києві. Є учасники.