Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )

Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт

Відповісти   Створити нову тему
> Інтернет-магазин "Gun House". Івано-Франківськ, Все, що стосується пневматики і не тільки !
killkenny
повідомлення 7.6.2010, 12:09
Порядковий номер повідомлення #1

Прибулець

Хто: Мешканець
Мешканець №: 1290
Подякували: 0 раз

Доброго дня !
Приємно бачити в Франківську живий форум !
Мабуть через контакт мода на старі добрі форуми стрімко іде на 0, скоро форуми стануть ретро)
Усіх любителів зброї та активного відпочинку, запрошую на Івано-Франківський портал любителів пневматичної зброї.
Де вам нададуть кваліфіковану допомогу у виборі зброї, дізнаєтесь правила поведінки з нею, якщо невмієте - навчать влучно стріляти, або знайдете однодумців, якщо цікавитесь пневматикою !)
Також, зовсім недавно, ми вирішили створити в себе, в Івано-Франківську Інтернет-магазин пневматичної зброї та товарів для активного відпочинку "Gun House".
Де представлений досить великий асортимент: пневматичничні гвинтівки, пневматичні пістолети, зброя під патрон Флобера, набої, оптичні та коліматорні приціли, дальноміри, біноклі, моноклі, підзорні труби, ножі, камуфляжний одяг, взуття та навіть надувні дивани, ліжка та матраци - щоб на відпочинку ви справді відпичивали)
У нас ви побачити набагато дешевші ціни ніж в стаціонарних магазинах міста.
Отже ви не тільки придбаєте, те що ви хотіли, але й заощадете, оскільки у нас дієє дисконтна система і досить непогані ЗНИЖКИ !
Заходьте - будемо раді вас бачити !

Це повідомлення відредагував killkenny: 27.8.2011, 12:10

killkenny
повідомлення 8.6.2010, 11:59
Порядковий номер повідомлення #2

Прибулець

Доречі забув написати, що у нас зараз триває акція !
Перші 20 клієнтів отримають знижку при покупці від 300 грн.
Поспішайте 5 чоловік вже скористалося своєю можливістю)!

Агонь
повідомлення 10.6.2010, 18:08
Порядковий номер повідомлення #3

наци-гопнік

З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 144 раз

а чого хостін бесплантий? 30 баксів не назбирали?(

Charly
повідомлення 10.6.2010, 18:40
Порядковий номер повідомлення #4

Городянин

Мешканець №: 611
Подякували: 114 раз

Цитата
а чого хостін бесплантий?
Бо грошей жалько.
А ще є така традиція у всіх в кого сайт на безкоштовному хостингу - називати себе гордо "ПОРТАЛОМ".

killkenny
повідомлення 11.7.2010, 14:10
Порядковий номер повідомлення #5

Прибулець

Цитата
а чого хостін бесплантий? 30 баксів не назбирали?(

на початку 2008 року, коли робив сайт для любителів пневматики, не було потреби в тому, щоб він мав дом if.ua чи com.ua. Щоб зібратися людям і поговорити про своє хоббі - це ролі не грає...
Тепер вирішив відкрити магазин. Щоб можна було це хоббі розвивати і молодь більше проводила часу на відкритому повітрі. Оскільки зараз магазин в стадії наповнення товаром - також не бачу конкретної потреби переводити на ком.
Не подобається що сайт на безкоштовному хостінгу - ну то купляйте в тих в кого він платний...в чому конкретно проблема - не зрозумів...хіба що в тому, що це не серйозно, якщо в тебе не сом. - а вам є різниця як називається магазин, якщо в ньому є те, що вам потрібно і за привабливою ціною???

Цитата
Бо грошей жалько.
А ще є така традиція у всіх в кого сайт на безкоштовному хостингу - називати себе гордо "ПОРТАЛОМ".

Яка суть в фразі грошей шкода?
На що шкода - на доставку, упаковку, знижки?? - Як на мене це важливіше і інет продажах.

Назву портал - він отримав не з моєї ініціативи...форумчани старі попросили, оскільки на той час хороших українських форумів на дану тематику не існувало...
Зновуж логіки не бачу - якщо в тебе платний дом - то можна себе хоч англійською королевою назвати...як на мене, в житті все набагато простіше)

Вибачте якщо щось не так...
З повагою адмін порталу любителів пневматичної зброї Airguns-if та інтернет-магазину GUNHOUSE

Агонь
повідомлення 12.7.2010, 23:08
Порядковий номер повідомлення #6

наци-гопнік

Васько да раозслабся wink.gif
просто зауваження.

дістали вже ці тотальні юкози

vRomik
повідомлення 20.7.2010, 22:04
Порядковий номер повідомлення #7

Бувший

З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 759

Привіт, де ж ви були раніше?
Я десь місяць тому купив собі Хатсона 135.
Ціна така ж як у вас... але б підтримав "нашого виробника"

Буду брати у вас незабаром оптику на нього і затарюся боєприпасами)
удачі вам!

killkenny
повідомлення 27.9.2010, 23:47
Порядковий номер повідомлення #8

Прибулець

Цитата(Агонь @ 12.7.2010, 23:08) «
Васько да раозслабся wink.gif
просто зауваження.

дістали вже ці тотальні юкози

Та ок))
Всьо розслабився
Та я не типу бота з своїм юкозом
Типу прийшов написав і втік )))
Я хочу навпаки, щоб форуми жили! Довго і щосливо, а коли в мене відвідуваність до 100 чоловік щодня то і тут може хтось засяде як в гуглі нариє, або просто хтось тут цікавиться пневматикою і буде продовжувати цю тему!

Цитата(vRomik @ 20.7.2010, 22:04) «
Привіт, де ж ви були раніше?
Я десь місяць тому купив собі Хатсона 135.
Ціна така ж як у вас... але б підтримав "нашого виробника"

Буду брати у вас незабаром оптику на нього і затарюся боєприпасами)
удачі вам!

Та ми тут і були, просто Ви про нас незнали)))
Тепер знатимете))!!
ДЯкую за побажання!
З повагою хлопці!

vRomik
повідомлення 28.9.2010, 0:23
Порядковий номер повідомлення #9

Бувший

З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 759

Підскажіть яку краще оптику взяти на Хатсон 135. Те що подвійна віддача і дешева оптика не піде то знаю, тому і запитую. Знайшов цікавого Китайця, ціна в районі 1000грн з лазерним прицілом) кажуть, що на хатсон в плані надійності підійде. фото прикріпляю
Приєднані стиснуті зображення
Приєднане зображення
Приєднане зображення

centaurdvd
повідомлення 25.1.2011, 0:14
Порядковий номер повідомлення #10

Прибулець

Мешканець №: 1506

ЦІкава тема, і цікавий магазин, ціни і дійсно нижчі від того, що є по Україні, запланував взяти собі Hatsan 150 TH Torpedo, але для того треба продати байкалівський ПМ і газовик шмайсер rolleyes.gif

killkenny
повідомлення 26.7.2011, 16:34
Порядковий номер повідомлення #11

Прибулець

Цитата(killkenny @ 7.6.2010, 12:09) «
Доброго дня !
Приємно бачити в Франківську живий форум !
Мабуть через контакт мода на старі добрі форуми стрімко іде на 0, скоро форуми стануть ретро)
Усіх любителів зброї та активного відпочинку, запрошую на Івано-Франківський портал любителів пневматичної зброї.
Де вам нададуть кваліфіковану допомогу у виборі зброї, дізнаєтесь правила поведінки з нею, якщо невмієте - навчать влучно стріляти, або знайдете однодумців, якщо цікавитесь пневматикою !)
Також, зовсім недавно, ми вирішили створити в себе, в Івано-Франківську Інтернет-магазин пневматичної зброї та товарів для активного відпочинку "Gun House".
Де представлений досить великий асортимент: пневматичничні гвинтівки, пневматичні пістолети, зброя під патрон Флобера, набої, оптичні та коліматорні приціли, дальноміри, біноклі, моноклі, підзорні труби, ножі, камуфляжний одяг, взуття та навіть надувні дивани, ліжка та матраци - щоб на відпочинку ви справді відпичивали)
У нас ви побачити набагато дешевші ціни ніж в стаціонарних магазинах міста.
Отже ви не тільки придбаєте, те що ви хотіли, але й заощадете, оскільки у нас дієє дисконтна система і досить непогані ЗНИЖКИ !
Заходьте - будемо раді вас бачити !

Приєднане зображення

САЙТ ОТРИМАВ НОВУ АДРЕСУ!
WWW.GUN.IF.UA
І ДИЗАЙН)

Це повідомлення відредагував killkenny: 26.7.2011, 16:41

COLOBOCman
повідомлення 26.7.2011, 16:58
Порядковий номер повідомлення #12

Почесний городянин

Хто: Адміністратор
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 125 раз

killkenny, а Ви самі давно користуєтесь і цікавитесь зброєю? Скільки Вам років? (відповідь можна у приват)

Ви вибачайте за такі некоректні питання, але зброя це не іграшки, сам приглядуюсь що чогось, тому хочеться знати про Вас як про продавця.

І фінальне питання: "ВАС НЕ БІСИТЬ РЕКЛАМА В ПРАВОМУ ВЕРХНЬОМУ КУТІ МАГАЗИНУ?!"

Подякували:

Sashok
повідомлення 26.7.2011, 21:19
Порядковий номер повідомлення #13

не гиндлюй зо мнов

З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз

Цитата(COLOBOCman @ 26.7.2011, 16:58) «
killkenny, а Ви самі давно користуєтесь і цікавитесь зброєю? Скільки Вам років? (відповідь можна у приват)

Ви вибачайте за такі некоректні питання, але зброя це не іграшки, сам приглядуюсь що чогось, тому хочеться знати про Вас як про продавця.

там як я поняв тільки пневмат, серйозніше хіба ножі мисливські

killkenny
повідомлення 27.8.2011, 12:47
Порядковий номер повідомлення #14

Прибулець

Цитата(COLOBOCman @ 26.7.2011, 16:58) «

Доброго дня!
Шановний COLOBOCman почав серйозно цікавитись цікавитись саме цим видом зброї(пневматичною)на початку 2008 року, оскільки на той час не міг придбати офіційно по документах нарізну( не було 25 років), а гладкоствольна мене ніколи не цікавила(бо це зброя зупиняючої дії, на ній влучно ніколи не навчишся стріляти). Вирішив спочатку її вивчити, механізм, пристрілка, стріляння без оптики і з нею, і т.д.
І тоді і прикіпів до пневматичної зброї, особливо до компресійок, чи то пцп, чи мулькики немає значення, бо в ній все залежить від тебе...правильна пристрілка, спуск, дихання), поправки по вітру ...і ціль.
Саме тоді, в 2008 році і помітив, що на Прикарпатті багато любителів пневматичної зброї, але всі розкидані по різним сайтам країн СНД. Виникла ідея, чому б в нас їх не зібрати - так і виник спочатку Портал любителів пневматичної зброї, а потім і додався інтернет-магазин "Gun House", щоб усі мали змогу купити, як найдешевше!

На рахунок віку і інформації про мене:

Звати мене Кадол Василь - можна загуглити, фото подивитись інформацію почитати wink.gif ). Не соромлюсь писати, бо усі податки вчасно сплачую tongue.gif .
Дата народження 15.01.1986 року - тобто мені 25 років).
тел. 093 900 4000
або роб. 54 23 54(якщо з іншого міста треба додати код (0342)).
вул. Грюнвальдська 19 (колишній ДКВП "Залізничник").
Сайт : www.gun.if.ua
E-mail: gun.if.ua@gmail.com
airguns.if@gmail.com

Реклама не бісить бо на моні в 23" і під 1080' розширення - не помітно її взагалі. wink.gif
А насправді вона буде знята на протязі вересня.

Якщо що звертайтеся - радий буду допомогти!
З повагою

Цитата(Sashok @ 26.7.2011, 21:19) «
там як я поняв тільки пневмат, серйозніше хіба ножі мисливські

У нас представлений товар, який не вимагає ліцензії з нашого боку і ніяких документів з боку покупця.
Велика кількість товару досі не представлена на сайті, тому якщо Вас щось зацікавило, а Ви цього не побачили в каталозі товару - зателефонуйте, напишіть.
Якщо Це щось є десь в Україні - воно є і в нас! І до того ж зробимо дешевше)!

Sashok
повідомлення 29.8.2011, 11:18
Порядковий номер повідомлення #15

не гиндлюй зо мнов

З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз

а гладкоствольна мене ніколи не цікавила(бо це зброя зупиняючої дії, на ній влучно ніколи не навчишся стріляти)

о да, пневмат набагато серйозніша штука за глаткоствол))

Агонь
повідомлення 31.8.2011, 8:59
Порядковий номер повідомлення #16

наци-гопнік

Цитата
вул. Грюнвальдська 19 (колишній ДКВП "Залізничник").

я звичайно перепрошую, але так як я прожив майже все життя на славетній вулиці Грюнвальдській, мушу відмітити, що будівля під №19 ніколи не була Домом культури та відпочинку працівників Укрзалізниці. Там був розташований ресторан, а на першому поверсі - кафетерій.
Якщо вже пішло такоє дєло, то можу уточнити - наш багато страждальний ДКВП "Залізничник", який впринципі там і лишився і ніякий він не колишній, знаходиться поруч, за адресою вул. Грюнвальдська, 17

killkenny
повідомлення 1.9.2011, 16:28
Порядковий номер повідомлення #17

Прибулець

Цитата(Sashok @ 29.8.2011, 11:18) «
а гладкоствольна мене ніколи не цікавила(бо це зброя зупиняючої дії, на ній влучно ніколи не навчишся стріляти)

о да, пневмат набагато серйозніша штука за глаткоствол))

До чого тут кількість енергії, яку можна отримати від певного типу зброї. Я ж говорю про точність влучання на певній відстані і вивчення усіх параметрів та характеристик цього.
Де Ви бачили змагання з високоточної стрільби з гладкоствола?

Цитата(Агонь @ 31.8.2011, 8:59) «
я звичайно перепрошую, але так як я прожив майже все життя на славетній вулиці Грюнвальдській, мушу відмітити, що будівля під №19 ніколи не була Домом культури та відпочинку працівників Укрзалізниці. Там був розташований ресторан, а на першому поверсі - кафетерій.
Якщо вже пішло такоє дєло, то можу уточнити - наш багато страждальний ДКВП "Залізничник", який впринципі там і лишився і ніякий він не колишній, знаходиться поруч, за адресою вул. Грюнвальдська, 17

Вибачте, Ви мабуть, маєте рацію, просто досі тут висить вивіска ДКВП "Залізничник" - прямо при вході, і вивіска Кафе))).
Ось це приміщенння переробили під офіси. Ми знаходимось на 3 поверсі. Офіс 14.
www.gun.if.ua

Це повідомлення відредагував killkenny: 1.9.2011, 16:29

Prizrak
повідомлення 13.9.2011, 17:12
Порядковий номер повідомлення #18

Новенький

З: м.Львів
Мешканець №: 1448
Подякували: 3 раз

Цитата(centaurdvd @ 25.1.2011, 0:14) «
ЦІкава тема, і цікавий магазин, ціни і дійсно нижчі від того, що є по Україні, запланував взяти собі Hatsan 150 TH Torpedo, але для того треба продати байкалівський ПМ і газовик шмайсер rolleyes.gif

Цікавить ПМ Байкал, який стан, ціна? Якщо можна фото.

killkenny
повідомлення 3.10.2011, 14:03
Порядковий номер повідомлення #19

Прибулець

Цитата(Prizrak @ 13.9.2011, 17:12) «
Цікавить ПМ Байкал, який стан, ціна? Якщо можна фото.

Вас цікавить яка модель старий МР654К чи новий 2011 року?
Наразі їх нема в наявності ніде . Будуть з другої половини жовтня.
Прохання: пишіть питання про наявність на сайті http://www.gun.if.ua/, бо тут буваю рідко - не зможу вчасно відповісти.
З повагою

Відповісти   Створити нову тему

RSS Текстова версія форуму; Котра година: 22.5.2012, 17:55