Хто: Мешканець
Мешканець №: 611
Подякували: 57 раз
ану ану! я шось не дуже розумію. Вегетаріанство це: - не їм мяса бо воно шкідливе; - не їм мяса бо це мертві тварини (некрофобія); - не їм мяса бо через це вбивають тварин; - не їм мяма бо... хочу чимось відрізнятись. Яка основна ідея не споживати мясо. От допустимо сигарети - я не палю. Не палю бо пре блювати від них, не палю бо впадло тратити гроші на сигарети, не палю бо це зовсім не модно, і найголовніше я не палю НЕ через те що вони шкідливі, а тільки через вищенаведені причини. Ну типу того. Що спонукає відмовлятися від смаженого і румяного шматка шашлику, чи піджареного стейку?
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 160
Подякували: 22 раз
Думаю в першу чергу - це не їм м'яса без "бо")))
А причини в кожного свої - комусь тварин жаль, хтось робить вигляд, що їх їм жаль, не сприймання м'яса (алергія, або заборона із-за стану здоров'я), хтось до цього приходить свідомо, розуміючи, що життя тварини важливіше і прожити можна і без нього (м'яса), а хтось мавпує, як вже хтось казав, свідомих...
Мешканець №: 611
Подякували: 57 раз
Цитата
Думаю в першу чергу - це не їм м'яса без "бо")))
так не буває. Ніщо нізвідки не береться і безслідно не зникає. Стара добра і перевірена істина. Будь-які дії мають свої передумови, щось все ж таки спонукає робити те чи інше.
Цитата
...життя тварини важливіше...
правильно, але ми говоримо про вбивство заради життя. НІЩО не замінить мяса і не треба мені розказувати про сою. Все ж таки, що спонукає до таких дій. І які переваги немясоїдства.
Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 140 раз
злі ви =) ідіть з блондинок прикалуйтесь Агонь, який же це оральний секс має бути, під час якого до споживання м'яса доходить? Це вже точно не по-вегану ))))