Хто: Технічний відділ
Мешканець №: 5
Подякували: 100 раз
Як на вашу думку можна влаштуватись на роботу, точніше як її знайти? Через друзів, чнайомих і т.п., по оголошенню чи по направленні з вузу? чи є ще якісь аспекти для пошуку місця працевлаштування?
Хто: Адміністратор
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 125 раз
Залежно як ти хочеш працювати...якшо хочеш просто стабільний дохід і нікуя не робити, то знакомі рішають, бо впхнуть тебе на посаду замдиректора і будеш бабло получвти стабільно...а якшо це й працювати почеш....
Ну лічно я поки ше молодий то хочу бути спочатку спеціалістом, так шо стараюсь шоб мої посади не перевищували моїй знань і якостей.
Хто: Мешканець
З: садиби Зосиної Волі
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз
о...... найкраще судити тоді коли власне шукаєш роботу!
я в такій ситуації.
всі методи? - всі оголшення в інтернеті виявились порожніми. може тому, що там нема вакансій для широкого спектру професій. державна служба - найцікавіше. там оголошення є, але конкурс пройти нереально, бо на місце вже є людина (конкурс вимагає держава), газети - одне й теж.
хороша робота - як хвиля для серфінгістів) її треба чекати.
а просто роботу знайти звісно можна. навіть без вищої освіти
Хто: Мешканець
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 59 раз
Газети про роботу! Або через когось... Але не раджу шукати роботу на стовпах "СЛУПАХ"... Оскільки там добру роботу не знайти! Легше нарватися на лохотронщіків!
Це повідомлення відредагував 13-den: 18.8.2008, 11:05
по-диплому біолог, вчитель біології. але маю досвід роботи в мікробіологічній та біохімічній лабораторіях. можу працювати в імунологічній лабораторії.
.... нікому такого щєстя не тре?)
Колись мені буде патрібна така співробітниця )) Я чув що вчителів у нас катастрофічно не вистачає! Тому пробуй вчителькою якщо хчоеш за копійки працювати.. Хоча в наш час вчителі хабарі беруть.. даже в школі... ------------------------------------------------------------------ Що до роб. шукаю тільки в газетах. Опит невдалий)) А про нет це взагалі.. Купа сайті про роб. а то що надо нема... Що до думок КолобМена катигорично не згідний. Через знайомих можна найти роботу класну, но і пахати треба багато. ЗА ніщо гроші не платять. Хоча робота це як лотерея кому як щастить, да і атм хотіння і т.д.
Хто: Редактор
Мешканець №: 827
Подякували: 28 раз
це нещастя прийшло вже й до мене. поки сказати можу точно: знайти роботу в неті можливо. при умові, якщо ти хочеш працювати "асистенткою" мегапрезидента іноземної мегакомпанії, з яким треба буде проводити 10 днів (цілодобово!) на місяць, до резюме додати фотографії в купальнику... ах, як же це все печально.
Як на вашу думку можна влаштуватись на роботу, точніше як її знайти? Через друзів, чнайомих і т.п., по оголошенню чи по направленні з вузу? чи є ще якісь аспекти для пошуку місця працевлаштування?
1. Створіть своє детальне резюме (СV) напишіть максимально інформації про себе, яка може зацікавити роботодавця, починаючи з досягнень в школі: перемоги в конкурсах, олімпіадах, спортивних змаганнях. Опишіть детально навчання, теми дипломних робіт, які захищали. Опишіть досвід попередньої роботи, де працювали, які функції виконували. Вкажіть на досягнення на попередніх роботах. Вкажіть бажану заробітну плату - це зорієнтує роботодавця. Ще краще - зніміть на відео свою розповідь про себе (те, що Ви написали в резюме). Відео резюме, що дасть роботодавцю більше інформації про Вас. 2. Розмістіть своє резюме і відео резюме на та інших сайтах по працевлаштуванню.
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 159 раз
Пораджу варіанти - зарекомендувати себе як спеціаліста, тоді пропозиції роботи самі з'являтимуться. Не забувати про знайомства - на нормальну роботу через інтернет і газети повідомляти не стануть ІМХО.