Хто: Мешканець
З: вул.Незалежності, 40
Мешканець №: 1184
Подякували: 1 раз
Свято закоханих в ресторані "Надія"! Романтична атмосфера та вишукане шоу для закоханих і для тих хто в пошуку..! В програмі свята: - провокативні покази - аукціон побачень та поцілунків - любовне зілля та ворожіння для всіх від циганки Кармен! - танцювальна музика від dj Valentine - фото гостей в журналі "VERSAL" - святкові страви, вишуканий десерт
МІСЦЕ: зал “Національний”, ресторан “Надія” ЧАС: 19.00 год, 14 лютого 2011р. Вартість на особу /зі святковим меню/- 100грн. Замовляйте за тел: 72-14-53, (050)434 0987
Мешканець №: 611
Подякували: 116 раз
ну я думаю можна було б створити окрему тему "вечірки в надії" чи щось у тому стилі і ваяти туда одну подію за одною. Для чого ліпити теми у яких буде тільки три дописи? А по дописуванні нової відповіді тема все одно буде апатись. Жпег на 4,24МБ це жесть
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз
Забесплатно сир тільки в мишелоуці або платіть бабло щоб Юраха хочаб частково міг хостін оплатити або в піч вас з Вашими платними пласмасовими вилками ложками в Галереї Н
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз
Та кіляйте цей тупий спам. Я підтримую, що нафіг форумец перетворювати на бидло дошку оголошень. Хай нормально плятять бабло і все буде їм... Колобак в бан їх і в деліт всіх постів!
Хто: Адміністратор
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз
2 HotelNadia:
1. Довіряйте роботу професіоналам, бо я на плакатик як подивився,то з'явились асоціації з постером дешевої груповушки, ви все ж таки, не баба-гані, яка здає балкон, а готель, і це ваше обличчя. 2. Виводити рекламу варто в спеціально відведених місцях, а не спамити на форумі, думаю ніхто не буде проти окремого розділу з обсудженням подій в Надії, але це можна обсуджувати тільки з нашими менеджерами.
Все вищесказане стосується і всіх інших, ніхто не буде проти, якщо ви хочете просто заявити про себе на форумі, але постійна реклама - це трохи інше.
2 HotelNadia: Все вищесказане стосується і всіх інших, ніхто не буде проти, якщо ви хочете просто заявити про себе на форумі, але постійна реклама - це трохи інше.
Створіть розділ "Я піарюсь" по аналогії з відомим ІТ сайтом. (:
Це повідомлення відредагував ratm: 1.2.2011, 11:45
Хто: Адміністратор
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз
Я не глузував, просто написав те, що подумав. А якщо при вигляді їхнього плакату в мене виникають такі асоціації - то це проблема плакату, бо я адекватний
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз
я не розумію, що ми цяцькаємось з тою хоутел надія ми шо - навіть поглузувати з неї не можемо? давайте нехай хоч якесь бабло платили - будете собі на хостінг хоча б мати чи ще на шось