Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

aiesec


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
aiesec не вказав(ла) нічого про себе.
Особиста інформація
aiesec
Прибулець
Вік не вказано
Стать не вказано
Місце проживання не вказано
День народження не вказано
Захоплення
Інформація відсутня
Статистика
Подякували 0 раз
Реєстрація: 28.1.2010
Перегляд профайлу: 1544*
Останнє відвідування: 25.3.2011, 23:04
Часовий пояс: 29.3.2024, 12:08
16 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
Контакт Приват
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
29 Jan 2010
AIESEC – цe найбільша у світі міжнapoднa opгaнізaція із 60-pічним дocвідoм, кepoвaнa мoлoддю, якa охоплює 107 країн світу, та нaдaє мoжливіcть cтyдeнтaм-yчacникaм poзвинyти лідepcькі нaвики, взяти yчacть y міжнapoдній пpoгpaмі cтaжyвaнь нa глoбaльнoмy нaвчaльнoмy cepeдoвищі. Щopічнo більшe 4 500 cтyдeнтів oтpимyють yнікaльний дocвід міжнapoднoгo cтaжyвaння.
В AIESEC молоді люди розвиваються у таких сферах як підприємництво, менеджмент, PR, управління талантами, фінанси, веб-дизайн, освіта, соціальна сфера, екологія, боротьба з ВІЛ/СНІД та ін., а також працюють у командах, стаючи організаторами та керівниками різноманітних соціальних, освітніх та економічних проектів.
Локальний комітет AIESEC у Івано-Франківську є одним з найдавніших в Україні та в колишньому СРСР, і недавно відсвяткував своє 20-річчя. Офіційним сайтом локального комітету є http://aiesec-if.in.ua/

Окрім організації стажувань, які є основним напрямком діяльності організації, AIESEC проводить багато різноманітних цікавих заходів, які можуть зацікавити молодь.




13 лютого в коференц-залі корпусу №7 Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) проводитиметься Фінансова конференція FinCo'2010.

Фінансова Конференція - захід, що розрахований на широку аудиторію, а власне всіх бажаючих отримати практичні знання та корисну інформацію про те, які є шляхи збереження та примноження власних коштів, а також як покращити раціональність управління власними витратами і надходженнями.

Ми організовуємо захід, який буде однаковою мірою цікавим для: студентів, випускників, працівників та підприємців. Адже незалежно від кількості грошей якими ми розпоряджаємося - прагнемо використати їх як умога з більшою користю для себе, сім’ї, чи реалізувати інші важливі для нас наміри.

Відвідавши конференцію ви зможете дізнатись про різні шляхи вкладання власних коштів, оцінити їх недоліки та переваги. Також, атримаєте поради щодо покращення вашого управління влансними коштами.

До виступів на заході запрошено висококваліфікованих працівників в сфері фінансових послуг. Їхнє завдання надати вам актуальну, практичну та зрозумілу інформацію відповідно до тематики конференції.

Ідея заходу - допомогти громадськості міста отримати розуміння основних засад фінансового ринку, що сьогодні, в часи швидких динаміних змін в країні та світі є важливим для кожного, адже слід бути підготовленим до можливих негативних тенденцій в нашому суспільстві!

Захід Фінансова Конференція допоможе вам в цьому!

Вхід - 25 грн

Вхід із попереднім заповненням реєстраційної анкети учасника через Інтернет - 20 грн

Детальнішу інформацію про дану конференцію ви можете отримати на нашому блозі http://financeif2010.tumblr.com/
та у групі в контакті http://vkontakte.ru/club12900764
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці aiesec.

Перегляди
aiesec профайл не має переглядів.

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 29.3.2024, 13:08