Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

GyrGylkA


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
Романтична, ніжна, відкрита, красива і не авантюрна. Люблю життя адже воно прекрасне
Особиста інформація
GyrGylkA
Новенький
Вік не вказано
Стать не вказано
Місце проживання не вказано
День народження не вказано
Захоплення
Інформація відсутня
Статистика
Подякували 7 раз
Реєстрація: 18.6.2010
Перегляд профайлу: 2460*
Останнє відвідування: 19.5.2012, 23:57
Часовий пояс: 27.4.2024, 16:08
38 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
Уже не новий регіональний глянцевий журнал, який за короткий час свого існування об’єднав навколо себе широку аудиторію читачів різних вікових категорій і став улюбленим друкованим виданням усієї сім’ї.
Тому саме зараз, коли Versal став одноманітним і типовим з номера у номер цікавить ваша дума стосовно нових рубрик чи тем у журналі Versal? Чого саме вам не вистачає у цьому глянцевому виданні, щоб зробити його більш цікавим? Можливо будуть нові пропозиції щодо формату?
28 Jun 2010

Книга, яка стала культовою для молоді не тільки англомовних країн, а й Франції, Іспанії, Скандинавії, Японії та Китаю. Літературний дебют, який критики порівнюють з "Інтерв'ю з вампіром" Енн Райе і "Тими, хто полює в ночі" Барбари Хемблі.
Закохатися у вампіра ...Це страшно? Це романтично ... Це прекрасно і болісно ... Що скажете ВИ???

Відповідь не настільки важлива, але цікаво чи серед мешканців Нашого міста є багато фанатів цієї вампірської драми адже зі мною живе справжній фанат фільму, свіжо-гарячий читач всіх 4 книжок - тому наслухавшись, Я також із цікавості перечитала 1 частину і тепер взялась до 3....на мою думку, гарна казочка і легко читається, так як майже 500 ст. за три вечора не надто часто бувало у мене...

22 Jun 2010
Приєднане зображення
Кабінет Міністрів вирішив виділити Міністерству освіти і науки 9 млн. гривень на фінансову підтримку пропаганди за кордоном освіти в Україні, повідомляє "Дело". Але тут же виникає питання - а чи є Україні що піарити?

Кошти виділені на створення рекламно-інформаційної друкованої продукції для пропагування навчання в Україні іноземців, проведення за кордоном міжнародних заходів, спрямованих на залучення до навчання в Україні іноземців, пропагування пропозиції України щодо розвитку освіти в ЗМІ, розрахованих на закордонну аудиторію, виробництво презентаційно-іміджевої друкованої і відеопродукції про Україну, актуалізацію, технічну підтримку та забезпечення функціонування освітньо-іміджевого порталу.

Крім цього, ці гроші призначаються на організацію україномовного табору в рамках проведення фіналу IV міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої творчості "Всі ми діти твої, Україно!" за участю закордонних українців та проведення всеукраїнської конференції старшокласників "Модель ЮНЕСКО" в рамках міжнародної освітньої програми "Модель ООН".

І все це при тому, що, як писала в одному з весняних номерів журналу «Кореспондент» ректор оксфордського коледжу Ексетер Френсіс Кернкросс, навіть найкращі українські університети у світових рейтингах «мало не на дві голови нижче не тільки американських, а й естонських, сербських і перуанських вузів ».

Так, найвідоміший рейтинг складається в Шанхайському університеті Jiao Tong - там немає жодного представника України. Британський експерт заледве, але зуміла-таки відшукати українські ВНЗ в рейтингу, складеному провідною іспанською дослідницькою організацією CSIC. У ньому 8 тис. позицій, тут знайшлося 1.346-е місце для Київського університету ім. Шевченка, і 2.055-ті - для Києво-Могилянської академії.

На думку Френсіс Кернкросс, українська влада дуже активно втручається у внутрішні справи вузів. Наприклад, університет не може ввести новий предмет без дозволу уряду. Ще однією проблемою української освіти експерт вважає низьку зарплату професорів. Крім того, в українських вузах дискусіям у процесі навчання не приділяють потрібної уваги. В українських вузах надто багато шахрайства, відзначає Френсіс Кернкросс, - плагіат став звичайним явищем.
22 Jun 2010
День фотографа за традицією відзначається 12 липня - це день святої Вероніки, яка вважається покровителькою фотографії. Свята Вероніка, згідно з Біблією, подала Ісусу, що йде на Голгофу, тканину, щоб він міг стерти піт з лиця. На цій тканині закарбувався образ Христа. Майже два тисячоліття тому, коли винайшли фотографію, Римський папа оголосив цей день Всесвітнім днем фотографа.
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці GyrGylkA.

Перегляди


12 May 2011 - 16:35


1 Apr 2011 - 20:19


4 Feb 2011 - 15:01


4 Feb 2011 - 12:22


11 Aug 2010 - 22:00

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 27.4.2024, 16:08