Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

drua


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
drua не вказав(ла) нічого про себе.
Особиста інформація
drua
Прибулець
Вік не вказано
Стать не вказано
Місце проживання не вказано
День народження не вказано
Захоплення
Інформація відсутня
Статистика
Подякували 0 раз
Реєстрація: 2.7.2009
Перегляд профайлу: 1481*
Останнє відвідування: 21.7.2009, 11:24
Часовий пояс: 29.3.2024, 13:47
4 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
В Івано-Франківську Водоектехпром регулярно здійснює теракти.

Водоекотехпром, не звiривши розрахунки з мешканцями багатоквартирних будинкiв 8, 8а, 10, 1а, по вул.Пiвнiчний Бульвар iм.Пушкiна маe намiр припинити холодне водопостачання в усiх, без виняткiв, незважаючи на те, що бiльшiсть людей не мають заборгованостi.

Згідно норм ст. 258 Кримінального кодексу України, терористичними актами є не лише вчинення вибуху, підпалу чи вбивства, але й інші діяння, якими створюється небезпека для життя чи здоров'я людини або заподіюється значна майнова шкода чи настання інших тяжких наслідків, які полягають у таких змінах в навколишньому світі, коли виникає реальна загроза, високий ступінь ймовірності заподіяння дійсної шкоди життю чи здоров'ю особи, власності, нормальному функціонуванню транспорту, зв'язку, забезпеченню споживачів водою, енергією, продуктами харчування тощо, а також погрози вчиненням зазначених дій.

Згідно ст. 16 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", ці послуги надаються безперебійно, за вийнятком часу перерв на проведення ремонтних і профілактичних робіт і ліквідацію наслідків дії непереборної сили. Також, згідно п. 3 "Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення", затверджених постановою Кабінету Мініcтрів України № 630 від 21.07.2005 р., послуги надаються споживачам безперебійно. У додатку до цих Правил чітко вказано, що максимально допустимий час відсутності питної води становить 6 годин, а водовідведення - 12 годин. Причому, ані в цьому Законі, ані в цих Правилах право виробника/виконавця на відключення житлово-комунальних послуг (електро-, тепло-, водопостачання та водовідведення) не передбачено. А максимальною санкцією, яка може застосовуватися до споживачів за несвоєчасну оплату послуг, згідно цих Закону та Правил, є нарахування пені (лише при наявності укладеного з ними письмового договору).

Певні норми Конституції, соціального законодавства (зокрема, Закони України "Про прожитковий мінімум", "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії") та санітарно-епідемічного законодавства (Закони України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про захист населення від інфекційних хвороб" тощо) теж унеможливлюють правомірність таких відключень.

Крім того, у ст. ст. 1, 7, 16-1, 22, 23 Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" говориться про екологічну броню питного водопостачання - мінімальний рівень використання питної води споживачами (крім населення), необхідний для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру.

Отже, згідно чинного законодавства України, дії по відключенню водопостачання й водовідведення населенню та погрози їх вчиненням, по суті, є терористичними актами, якими порушуються конституційні права громадян (насамперед, на життя і здоров'я), а також створюється серйозна загроза національній безпеці України.
Мешканці багатоквартирного будинку №8, що на Північному бульварі, в Івано-Франківську розкрили злочинні схеми відключення води

Ми, мешканці багатоквартирного будинку №8, що на Північному бульварі, в Івано-Франківську, 01.07.2009 р., почули новину по радіо "ВЕЖА" під заголовком "Мешканці багатоквартирного будинку, що на Північному бульварі, ризикують залишитися без води", інтернет-адреса новини:
http://www.vezha.org/news/15796.html
Несподіваною для нас стала наступна інформація: "в п'ятницю, 26.06.2009р., на нараді за участі заступника міського голови з комунальних питань Олександра Дерев'янка голова ЖБК-2 Галина Чопей, на балансі якого знаходиться даний будинок, підписала акти звірки із "Водоекотехпромом". Відтак, борг у сумі близько 70 тисяч розділять між 4-ма будинками, що входять до кооперативу".
Виникає питання, звідки такі борги могли взятися, якщо принаймі мешканці будинку № 8 вправно сплачують за воду. Голова кооперативу й "Водоекотехпром" не звіряли наші квитанції й не скликалися загальні збори членів кооперативу, відтак сума 70 тисяч є надуманою, і не відповідає дійсним обставинам.
До цього слід добавити, що пломбування "Водоекотехпромом" лічильників всіх решта будинків відбулося, відтак приходимо до висновку, що будинки №8а,10,1а перекинули "з слабої голови на здорову" свої борги, і за рахунок мешканців будинку № 8 вийшли з нульовим балансом. Здійснено так званий "кидок" добросовісних мешканців.
Про відключення попереджаються чотири будинки кооперативу, а відключають тільки ВОСЬМИЙ.
На підставі наведеного, відкликаємо нікчемний акт звірки і вважаємо його недійсним.
Очевидним є факт кримінальної змови і тіньові корупційні схеми, яку настав час викрити, й притягнути винних до відповідальності.

Андрій
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці drua.

Перегляди


1 Feb 2010 - 1:26

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 29.3.2024, 13:47