Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

День працівників радіо, телебачення та зв'язку (Загальна подія)

pozitronik
Дата події: 16 Листопад 2008 (Одноденна подія)


E-makers team

Група: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Користувач №: 5

День працівників радіо, телебачення і зв'язку встановлений Указом Президента 11.11.1994 на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.
За останні декілька років Україна далеко просунулася у всіх видах зв'язку, впроваджуючи нові технології, які не відстають від світових тенденцій.

16 листопада 1924 була здійснена перша в Україні радіопередача в Харкові. На відзначення цієї визначної події щорічно 16 листопада журналісти електронних ЗМІ, а також зв'язківці відзначають своє професійне свято. Колись це свято стосувався тільки журналістів і всіх, хто працював в радіоефірі. Зараз рамки цього професійного свята розширені. Тому сьогодні "гуляють" і телевізійники, і зв'язківці, і інтернетчики - від провайдерів до співробітників інтернет-магазинів та онлайн-видань.

Сьогодні в Україні близько 12 мільйонів абонентів фіксованого телефонного зв'язку, більше 40 мільйонів абонентів мобільного зв'язку, державне телебачення може дивитися 94,5% населення, послугами Інтернет, з різною періодичністю, користується близько 8,5 мільйонів жителів України.

Вітаємо всіх працівників телебачення, радіо і зв'язку з професійним святом! Нехай творчі плани реалізуються в найближчий час, а добробут примножується. Бажаємо всім натхнення і процвітання, гарного настрою - сьогодні і щодня.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 25.4.2024, 9:15