Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

День сухопутних військ Збройних Сил України (Загальна подія)

pozitronik
Дата події: 12 Грудень 2008 (Одноденна подія)


E-makers team

Група: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Користувач №: 5

День Сухопутних військ України відзначається щорічно 12 грудня. Сухопутні війська Збройних Сил України були сформовані у складі Збройних Сил на підставі Указу Президента відповідно до статті 4 Закону України "Про Збройні Сили України" в 1996 році. Сухопутні війська збройних сил є головним носієм бойової могутності незалежної Української держави. За своїм призначенням та обсягом покладених на них завдань, вони відіграють вирішальну роль у виконанні своїх функцій, як в мирний, так і воєнний час. За чисельністю вони складають майже половину збройних сил України.

За своїм бойовим можливостям вони здатні у взаємодії з іншими видами Збройних Сил України вести наступ з метою розгрому угрупування противника і оволодіння його територією, наносити вогневі удари на велику глибину, відбивати вторгнення противника, його великих повітряних десантів, міцно утримувати займані території, райони та рубежі.

Роди Сухопутних військ Збройних Сил України: механізовані і танкові війська; ракетні війська і артилерія; армійська авіація; аеромобільні війська; війська протиповітряної оборони.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 16.4.2024, 20:11