Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

День міліції в Україні (Загальна подія)

pozitronik
Дата події: 20 Грудень 2008 (Одноденна подія)


E-makers team

Група: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Користувач №: 5

День міліції відзначається в Україні щорічно 20 грудня - в день ухвалення Верховною Радою України в 1990 році Закону «Про міліцію». Це професійне свято людей, яких просто не можна не поважати. У працівників міліції – мужня та почесна професія. Вони оберігають від злочинних зазіхань мир і спокій співвітчизників, їхнє життя, здоров’я та майно, постійно захищають інтереси держави і суспільства.

Люди, які обрали професію захисника законності і громадського порядку, готові у будь-який момент вступити в сутичку зі злочинцями. Чимало героїчних сторінок вписано міліціонерами України в історію правоохоронних органів держави. Кожна з них - свідчення високого патріотизму співробітників органів внутрішніх справ, їхньої вірності обов'язку і присязі. Міліцейська служба ніколи не була простою і легкою. Вона вимагає не тільки професіоналізму, витримки і принциповості, але і все більш тісної взаємодії з суспільством.

Результат напруженої роботи кожного працівника на службі Батьківщині очевидний. Зусиллями міліціонерів розкриваються тисячі злочинів, кожен з яких - це, перш за все, впевнений крок до торжества справедливості закону. Сьогодні більшість злочинців знаходяться там, де їм і належить бути - у місцях позбавлення волі, а громадяни вже не сумніваються в наших силах і здатності захистити їх від будь-яких протиправних посягань. За останні десятиліття порідшали злочини. І це свідчить про те, що на вулицях міст і селищ нашої країни дійсно стає спокійніше.

Разом з тим, присутність злочинності, як і раніше змушують правоохоронців працювати на межі можливостей. Професіоналізм співробітників міліції дозволяє не тільки стримувати кримінальний натиск, але і за багатьма напрямками значно прогресувати в методах рокриття злочинів. Зокрема по лінії боротьби з незаконним обігом зброї та наркотиків, профілактики рецидивної злочинності, протидії організованій злочинності та корупції. У професійне свято - слова особливої подяки всім співробітникам, рядовим і офіцерам міліції, які, не рахуючись з власним часом, сумлінно виконують службові завдання. Спасибо їх сім'ям, особливо жінкам, які поділяють труднощі міліцейської роботи, проявляючи терпіння і розуміння. Найбільш теплі вітання - жінкам у міліцейських погонах, які несуть на своїх тендітних плечах тягар відповідальності за людські долі. Слова глибокої вдячності - нашим ветеранам, наставникам і вчителям.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 25.4.2024, 1:15