Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

Міжнародний день солідарності людей (Загальна подія)

NetStar
Дата події: 20 Грудень 2010 (Одноденна подія)


I'm Mr. NetStar :)

Група: Модератор
Повідомлень: 219
З нами з: 14.1.2008
Користувач №: 89



22 грудня 2005 Генеральна Асамблея ООН проголосила, що Міжнародний день солідарності людей (International Solidarity Day) буде щорічно відзначатися 20 грудня.

Солідарність - єдність переконань і дій, взаємодопомога та підтримка членів соціальної групи, що грунтуються на спільності інтересів та необхідності досягнення спільних групових цілей, спільна відповідальність.

Міжнародний день солідарності людей був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН в резолюції, присвяченій проведенню першого Десятиріччя ООН з боротьби за ліквідацію злиднів. Резолюція ООН посилається на Декларацію тисячоліття, в якій говориться, що солідарність в 21 столітті стане однією з фундаментальних цінностей людства.

Міжнародний день солідарності людей висвітлюється усіма засобами масової інформації, включаючи статті в журналах, промови на офіційних заходах, нотатки у веб-блогах окремих осіб, груп і зацікавлених організацій.

На документах і матеріалах, що сприяють просуванню Дня, можна побачити емблему ООН - проекцію Землі, центровану на Північному полюсі, яка охоплює всі континенти, окрім Антарктиди, і чотири концентричних кола, що представляють рівні довготи. Проекція оточена гілками оливи, що символізують мир.

Міжнародний день солідарності людей відзначається в усьому світі, але не є загальним вихідним днем.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 26.4.2024, 21:43