Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

Міжнародний день дитячого телебачення і радіомовлення (Загальна подія)

NetStar
Дата події: 6 Березень 2011 (Одноденна подія)


I'm Mr. NetStar :)

Група: Модератор
Повідомлень: 219
З нами з: 14.1.2008
Користувач №: 89



Міжнародний день дитячого телебачення і радіомовлення (International Children's Day of Broadcasting) - одне з найсвітліших і добрих свят. Він закликає не забувати про маленьких і самих небайдужих телеглядачів.

Щорічно в першу неділю березня всі провідні теле-і радіокомпанії миру надають ефір дітям і дитячим передачам - всі вони «налаштовуються на дитячу хвилю». З тих пір, як Міжнародний день дитячого телебачення і радіомовлення було оголошено представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Канні в квітні 1994 року, тисячі теле-радіоведучих у більш ста країнах приймають участь у програмі заходів Дня, відзначаючи його так, щоб День залишився в пам'яті своєю унікальністю і святковістю.

У Міжнародного дня дитячого телебачення і радіомовлення є і соціально значуща сторона - День покликаний привернути увагу громадськості до прав дітей та молоді. Що знають молоді люди про свої права і обов'язки? Як вони служать суспільству? На ці та інші питання засоби масової інформації, як найбільш близький до молоді співрозмовник, звертають велику увагу.

Крім того, протягом кількох років у цей день вітають і вшановують молодь, що зв'язала свою професійну діяльність із засобами масової інформації.

У цей день діти, підлітки та молодь стають не тільки слухачами і глядачами, вони активно беруть участь у процесі створення програми, в різних мас-медійних заходах. Всім надається можливість розповісти про свої мрії, бажання, а також обмінятися інший нагальною інформацією з однолітками не тільки в своїй країні, але і в будь-якому куточку світу.

До речі, першим молодіжним радіоканалом в Радянському Союзі стала радіостанція «Юність», перші позивніякої пролунали в ефір 16 жовтня 1962 року.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 27.4.2024, 7:36