Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

День шефа (Загальна подія)

NetStar
Дата події: 16 Жовтень 2011 (Одноденна подія)


I'm Mr. NetStar :)

Група: Модератор
Повідомлень: 219
З нами з: 14.1.2008
Користувач №: 89

У 1958 році Патріція Хароскі (Patricia Haroski), яка працювала секретарем в компанії State Farm Insurance Company, запропонувала нове свято - День Шефа (National Boss Day). У 1962 році це свято було офіційно затверджено губернатором штату Іллінойс Отто Карнера. Первісна ідея полягала в тому, що працівники вітають свого начальника і дякують йому за те, що він був добрий і чесний протягом року.

Традицію святкування Дня Боса підтримали багато країн, свято поширилося по світу зі швидкістю думки. Сьогодні День відзначається у Великобританії, Австралії та Південній Африці.

У цей день належить згадати, що керівник - це професія. Що це - робота без відпочинку, відповідальність за кожен крок, за кожне слово, за благополуччя підлеглих йому людей.

І ще про те, що Шеф - це, перш за все, людина. Але просто згадати - недостатньо. Свято завжди привід піднести шефу подарунок, висловити повагу та вдячність.

У наші дні День Боса (або, як його ще називають, Національний день Боса) завжди відзначається 16 жовтня, і святкові заходи супроводжуються вітальними листівками - як електронними, так і паперовими, квітами, сувенірами і декількома додатковими посмішками на честь Боса - будь це чоловік або жінка.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 20.4.2024, 8:40