Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

День працівників харчової промисловості (Загальна подія)

NetStar
Дата події: 16 Жовтень 2011 (Одноденна подія)


I'm Mr. NetStar :)

Група: Модератор
Повідомлень: 219
З нами з: 14.1.2008
Користувач №: 89

День працівників харчової промисловості був встановлений в епоху існування СРСР, в 1966 році, і з тих пір традиційно відзначається в третю неділю жовтня.

Підприємства харчової та переробної промисловості відіграють провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки турбота про хліб насущний завжди була однією з головних турбот людства. Працівники харчової промисловості постійно покращують якість виробленої продукції, розширюють її асортимент.

Завдяки професіоналізму та невтомній праці працівників харчової промисловості, ця галузь є одним з лідерів в освоєнні нових методів і форм ринкового господарювання, в технічному і технологічному оновленні виробництва.

В останні роки в усьому світі як ніколи гостро стоїть питання про формування продовольчої безпеки. Саме працівники харчової промисловості одними з перших покликані вирішувати цю проблему.

Саме працівники харчової промисловості забезпечують продовольчу стабільність російських регіонів, зробив вагомий внесок у розвиток економіки Росії.

Сьогодні поряд з Росією це свято відзначається в Україні.

Нагадаємо, що щорічно 16 жовтня відзначається Всесвітній день продовольсьтва.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 29.3.2024, 11:52