Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

Всесвітній день чоловіків (Загальна подія)

NetStar
Дата події: 5 Листопад 2011 (Одноденна подія)


I'm Mr. NetStar :)

Група: Модератор
Повідомлень: 219
З нами з: 14.1.2008
Користувач №: 89

Якщо жіноче населення вважає, що найближчий сплеск підвищеної уваги до сильній половині людства варто проявляти не раніше, ніж 23 лютого, то ви маєте повне право нагадати, що є й інша гідна дата.

З легкої руки Михайла Горбачова з чоловічою «дискримінацією» було покінчено, і світова громадськість стала відзначати Всесвітній день чоловіків (World Men's Day).

Ініціативу колишнього президента СРСР Михайла Горбачова підтримали Віденський магістрат, відділення ООН у Відні та ряд інших міжнародних організацій. День чоловіків традиційно відзначається в першу суботу листопада.

В якості подарунків в цей день чоловіки чекають, перш за все, жіночої уваги. Чоловіки щасливі, якщо жінки з щирою радістю готові його приділити.

У цей день доречно нагадати, що Міжнародний жіночий день незмінно відзначається 8 березня.

Цікаво, що існує ще й Міжнародний чоловічий день (International Men's Day), що відзначається щорічно 19 листопада. Цей День був вперше відзначено 19 листопада 1999 року в Республіці Тринідад і Тобаго, і з тих пір його святкують також у США, Великобританії, Ямайці, Австралії, Індії, Сінгапурі, Мальті та в Південній Африці.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 25.4.2024, 19:20