Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Календар подій

День спеціаліста по безпеці (Загальна подія)

NetStar
Дата події: 12 Листопад 2011 (Одноденна подія)


I'm Mr. NetStar :)

Група: Модератор
Повідомлень: 219
З нами з: 14.1.2008
Користувач №: 89

День фахівця з безпеки - свято, що відзначається всіма професіоналами служб створення і підтримки безпеки в широкому сенсі цього слова. Іншими словами - сьогодні можна вітати всіх фахівців, що зв'язали свою долю з цим нелегким професією сек'юріті (англ. security).

Закономірно, що ініціатором і організатором свята виступив найбільший інтернет-портал з безпеки Sec.Ru, і День фахівця з безпеки щорічно стали відзначати 12 листопада.

Фахівці з безпеки вважають, що їхня робота - це високотехнологічний і затребуваний на ринку продукт. Поряд з такими традиційними професіями як рятувальники, міліціонери, пожежники, людям яких ми зобов'язані своєю безпекою, фахівці сек'юріті в останні роки привертають значну увагу засобів масової інформації.

Багато років у суспільстві існувало зміцнилося думка, що служба безпеки - це участь чоловіків. Але в останні роки представниці прекрасної половини людства успішно руйнують цей стереотип.

Одним з популярних і чарівних заходів Дня можна вважати нагородження фіналісток конкурсу «Міс Безпека». Щороку на конкурс приходить безліч заявок від претенденток на корону Міс - дівчат з різних компаній, товариств, агенств з багатьох міст Росії. І щороку не тільки «королева балу», а й усі співробітниці галузі отримують визнання своєї роботи, квіти та овації.

Якщо говорити про безпеку в історичному аспекті, то багатьом знайома роль і діяльність Комітету державної безпеки (КДБ), створеного в липні 1934 року.
Назад
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 20.4.2024, 3:19