Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Вуз в якому ти навчаєшся...
pozitronik
повідомлення 20.10.2007, 2:58
Порядковий номер повідомлення #1

E-makers team


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз



Розкажи про свій вуз!...
Моє ото:



Інститут менеджменту та економіки "Галицька академія" (ІМЕГА) заснований в лютому 1997 року. За вісім років інститут зайняв провідне місце серед навчальних закладів не тільки Прикарпаття, а й всього західного регіону України.
Завдяки якості навчального процесу, висококваліфікованому кадровому потенціалу, сучасним методам освітньої діяльності, новим навчальним програмам Інститут менеджменту та економіки "Галицька Академія" залучає до себе на навчання кращих випускників шкіл та коледжів.

Сьогодні в інституті навчається 4400 студентів на денній та заочній формі навчання. Викладацьку та наукову роботу на 16 кафедрах ведуть 174 викладачі, 19 докторів наук, 76 кандидатів наук. Діяльність інституту спрямована в майбутнє, на досягнення світових стандартів освіти.

Метою діяльності інституту є задоволення освітніх потреб особи, суспільства і держави. Основними напрямками діяльності та завданнями інституту є:
підготовка висококваліфікованих фахівців згідно отриманих ліцензій;
проведення навчального процесу у відповідності з освітньо-кваліфікованими програмами, стандартами та нормативними вимогами для рівнів підготовки бакалавр-спеціаліст-магістр;
забезпечення умов для набуття системою знань про людину, природу і суспільство;
формування соціально-зрілої, творчої особистості; виховання морального, психічно і фізично здорового покоління громадян; формування громадської позиції, патріотизму власної гідності, готовності до трудової діяльності; забезпечення високих етичних норм, атмосфери доброзичливості і взаємної поваги;
забезпечення набуття студентами знань у певній галузі і підготовка їх до професійної діяльності;
проведення наукових досліджень як основи підготовки майбутніх фахівців;
перепідготовка та підвищення кваліфікації спеціалістів підприємств різних форм власності;
підвищення кваліфікації викладачів, розширення міжнародних зв'язків з метою стажування викладачів, проходження практики студентами за кордоном тощо;
посилення вимог до мовної підготовки студентів, покращення вивчення іноземних мов;
покращення виховної роботи серед студенської молоді, їхньої культури, правового виховання.

Успішному виконанню освітніх завдань сприяє входження інституту до навчально-науково-виробничого комплексу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Інститут є повноправним членом групи компанії "Фінеско", яка налічує 10 фірм, кожна з яких має філії і дочірні підприємства в багатьох регіонах України. "Фінеско" - це унікальна система, яка охоплює практично всі сфери інтелектуального бізнесу: аудиторні послуги, фінансовий та податковий консалтинг, експертна оцінка нерухомості та бізнесу, ведення реєстрів власників іменних цінних паперів, розробка та експертиза бізнес-планів і установчих документів, проведення маркетингових і соціальних досліджень, комісійна та комерційна діяльність з цінними паперами, страхування, кредитування, працевлаштування з вищою освітою. Частина випусників інституту будуть працевлаштовані на фірмах групи "Фінеско" або з їх допомогою в інших місцях.

Інститут менеджменту та економіки "Галицька Академія" пропонує:
Поглиблене вивчення іноземної мови
Практичні навички ведення бізнесу з використанням мережі Internet
Продовження навчання в:
- Міжнародному Університеті Шіллера (Лондон, Великобританія)
- Українському Вільному університеті (Мюнхен, Німеччина)
- Університет Радомська Політехніка (Радом, Польща)
- Вищій школі туризму та готельного бізнесу (Гданськ, Польща)
Сприяння працевлаштування через кадрову агенцію.
Можливість паралельного навчання в Українсько-Польському інституті бізнесу (Варшава, Польща)

http://imega.edu.ua/
 
Majesty
повідомлення 21.10.2007, 22:47
Порядковий номер повідомлення #2

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника є одним з найстаріших вищих навчальних закладів Івано-Франківської області. Згідно з указом Президента України від 26 серпня 1992 р. його створено на базі педагогічного (колишнього Станіславського учительського) інституту, заснованого в 1940 р. За роки свого існування, навчальний заклад підготовив понад 35000 фахівців, які працюють у державних адміністраціях, виборчих органах, різних галузях господарства, науки, культури і освіти України. Значна частина випускників продовжує свою діяльність на кафедрах університету. Серед них заслужений діяч мистецтв України, професор Михайло Сливоцький, народна артистка України, професор Христина Фіцалович, заслужений діяч науки і техніки, професор Дмитро Фреїк, професори Богдан Василишин, Василь Грещук, Микола Кугутяк, Богдан Остафійчук, Богдан Пташник, Богдан Ступарик, Петро Федорчак, Василь Хрущ, Мирон Черепанін.

Сьогодні університет готує магістрів, спеціалістів, бакалаврів за 52 спеціальностями. Навчально-виховну роботу і науково-дослідну діяльність в університеті здійснюють понад 350 викладачів, серед них доктори наук, професори, кандидати наук, доценти. Деякі серед них мають свої наукові школи: заслужені діячі науки і техніки, професори Володимир Грабовецький, Віталій Кононенко, Дмитро Фреїк, заслужений працівник вищої школи України, професор Іван Климишин, академік Академії педагогічних наук України, професор Мирослав Стельмахович, заслужений художник України, професор Михайло Фіголь.

Факультети і кафедри підтримують зв'язки з Національною академією наук України, Київським, Львівським, Ужгородським, Чернівецьким, Харківським університетами, навчальними і науковими закладами Англії, Австрії, Бельгії, США, Канади, Італії, Німеччини. Туреччини, Чехії, Угорщини, Румунії, Польщі.

На сьогоднішній час у складі університету функціонують: інститут мистецтв, інститут філології, юридичний інститут, педагогічний інститут, інститут природничих наук, інститут туризму і менеджменту, а також факультети: економічний, філософський, математики та інформатики, історичний, фізичного виховання і спорту, післядипломної освіти, довузівської підготовки.

На факультетах університету навчається близько 7000 студентів. Для них створені лабораторії, комп'ютерні, аудіо- та відеокласи, інші спеціалізовані кабінети, обладнані сучасними приладами, обчислювальною технікою. До послуг студентів і викладачів: 5 навчально-лабораторних корпусів; 5 гуртожитків для проживання 2000 студентів; бібліотека зі спеціалізованими читальними залами; 4 музеї (освіти, народного мистецтва, історії та археології Прикарпаття); будинок культури "Студентський"; дендрологічний парк імені 3.Ю. Павлика; видавництво "Плай"; актовий зал, спортивний комплекс, стадіон, легкоатлетичний манеж; профілакторій "Здоров'я"; спортивно-оздоровча база "Смерічка".

На базі університету працює Мала академія наук, яка залучає учнівську молодь до систематичної науково-дослідної, експериментальної, конструкторської, винахідницької діяльності, створює умови для творчого самовдосконалення учнів, виявляє, розвиває та підтримує талановиту і обдаровану молодь.

На площі 10 гектарів розташований університетський дендрологічний парк, який включено до складу природно-заповідного фонду України. Тут проводяться експериментальні дослідження в галузі селекції та насінництва лукопасовищних трав, вирішуються питання інтродукції та акліматизації рослин, виводяться нові культурні сорти та даються рекомендації щодо раціонального використання природних ресурсів. Створюється Ботанічний сад.

Вченими університету щороку публікується монографії, підручники, навчальні посібники, наукові статті, видаються наукові вісники.

В університеті діє аспірантура за багатьма спеціальностями. Також працюють Ради для захисту кандидатських і докторських дисертацій.

Окрім наукової і навчально-виховної роботи в університеті приділяється належна увага розвитку спорту і художньої самодіяльності. У багатьох країнах світу відомі самодіяльні народні ансамблі "Верховинка", "Росинка", "Легінь", "Гуцулочки", "Галицькі забави"

Спортивну честь України та університету відстоюють майстер спорту міжнародного класу, учасник XXV Олімпійських ігор С. Осович, 50 майстрів і кандидатів у майстри спорту. Жіноча волейбольна команда виступає у вищій лізі України.

З порівняно невеликого інституту до сучасного навчального закладу виріс Прикарпатський університет імені Василя Стефаника за роки свого існування. В умовах української державності він стає справжнім храмом науки, культури і освіти, який з кожним роком все більше розвивається і готує кваліфікованих випускників.





http://www.pu.if.ua
 
13-den
повідомлення 16.8.2008, 10:51
Порядковий номер повідомлення #3

Анти-політик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 1098
З нами з: 10.8.2008
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз



Що можна розказати про ВУЗи в Україні? Те що вони попри заяви депутатів та призедента продовжують брати хабарі... тобто не ВУЗи самі, а їх викладачі.
Маленькі винятки можуть бути в малих, я їх називаю "прозорих" ВУЗах! Там де мало народу вчиться, мало пріподів, та всі про всіх знають!
- - -
Я би уважав тих студенток та студентів які закінчили великий універ і не дали ніразу хабаря!!! Рахується навіть знайомства, частково подарунки, як піподам та і на кафкдру, факультет...
Ос такі у нас реалії УКР. освіти!
 
ruslanif
повідомлення 29.9.2010, 15:45
Порядковий номер повідомлення #4

Експерт


Хто: Мешканець
Повідомлень: 189
З нами з: 3.2.2010
З: if
Мешканець №: 1122
Подякували: 17 раз



Цитата(13-den @ 16.8.2008, 10:51) «
З порівняно невеликого інституту до сучасного навчального закладу виріс Прикарпатський університет імені Василя Стефаника за роки свого існування. В умовах української державності він стає справжнім храмом науки, культури і освіти, який з кожним роком все більше розвивається і готує кваліфікованих випускників.

Це що за оди інститутатам і універам?
 
finika2045
повідомлення 19.5.2011, 10:33
Порядковий номер повідомлення #5

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 12
З нами з: 13.5.2011
Мешканець №: 1649
Подякували: 0 раз



я навчалась в Могилянці. Вважаю, що більше значення має відношення студента до навчання, щоб вивчити корисні предмети, які будуть в пригоді у реальному житті. Бачила багато студентів, за яких батьки платили за навчання, а ті не вчились а протирали штани, та тусились на дискотеках.
 
Akceptor
повідомлення 14.6.2011, 20:11
Порядковий номер повідомлення #6

Новенький


Хто: Мешканець
Повідомлень: 25
З нами з: 2.9.2008
Мешканець №: 256
Подякували: 0 раз



Вчився у Нафті, де зараз і працюю.
Не буду тут співати оди, скажу лише що на моїй кафедрі (ІВТ) є і люди, які не беруть хабарів і студенти, що вчаться без хабарів.
Хоча, відверто кажучи, дуже багато бажаючих "забашляти" зараз розвелося
 
Alona17
повідомлення 11.4.2012, 22:29
Порядковий номер повідомлення #7

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 1
З нами з: 11.4.2012
Мешканець №: 1986
Подякували: 0 раз



я навчаюсь у школі в 11 класі, зараз працюю над інформатикою! biggrin.gif
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 26.4.2024, 8:20