А хтось пробував підтримувати відносини, які почалися за межами інету, а потім через відстань доводиться в мережі спілкуватись? у мене є трохи такого досвіду. скажу що ніщо ні телефон, ані аська не замінять реального спілкування.
Хто: Мешканець
Мешканець №: 3782
Подякували: 0 раз
Також багато з ким знайомилася в інеті. З багатьмя друзями познайомилась на тематичних форумах, по інтересам. І заміж вийшла після знайомства в інтернеті (мейл ру агенті). Нічого особливого немає в таких знаоймствах, все як і в житті.
От нещодавно говорила із друзями і зайшла мова про те, хто як познайомився та почав зустрічатися. Вот я колись не вірила що у Інтернеті можна знайти своє кохання. Та життя мене ткнуло носом і доказало що можна. Я через інтернет познайомилась із дуже багатьма людьми, багато хто із них зараз являється моїми хорошими друзями.
Своє кохання я знайшла саме через ICQ. Він написав мені перший, говорили пару тижнів віруально, потім зустрілись. І ось вже дуже - дуже довго разом
А хто ще знає такі випадки? І хто вірить у таку любов, через інет?
Какая прекрасная история❤ Я верю в то, что можно познакомится с достойным мужчиной в интернете и Ваша история тому пример 🙌🏻 Но для того, чтобы привлечь именно нормального мужчину для серьёзных отношений нужно правильно оформить свою страницу в социальных сетях. На сайте Психологика как раз есть статья об этом😄 Вот ссылка: Уверена, эта статья будет мега полезна многим женщинам💐