Хто: Мешканець
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз
Так дата виборів просто прікол! Під кінець новорічного ра різдв'яного забуханства нам ще виборів невистачало! Добре хоч не 10, а 17-го... + наші цюпердюки з ЦВК Украині просять на вибори президента $200 млн...
З: Івано Франківськ
Мешканець №: 223
Подякували: 20 раз
та ху..(цензура) ці вибори. дурно гроші держава викине. ліпше б потратили на боротьбу з кризою. від виборів і так толку 0. а потім ще почнуть в фальсифікаціях один одного звинувачувати, знову будуть ці суди, 2-й, 3-й тур, перевибори- пере перевибори і тд. і так заженють державу в ще більшу помийну яму. від перестановки доданків сума не змінюється.
Так дата виборів просто прікол! Під кінець новорічного ра різдв'яного забуханства нам ще виборів невистачало! Добре хоч не 10, а 17-го... + наші цюпердюки з ЦВК Украині просять на вибори президента $200 млн...
бідні члени комісій: мало того, що поки не відомо як і скільки їм заплатять, так ще й валер"янки перед другим Святим вечором нап"ються...і не відомо чи взагалі зможуть до столу нормально сісти.
да немогу с тобой несогласиться... точно бедные как и весь народ! Это какое-то западло. Типа нужно сделать серьёзный выбор на будущее, а тут прилазишь и трезво неможешь даже подумать... Такое междупрочем уже бывало. Они как назло так выборы ставят наверное((((
Мешканець №: 972
Подякували: 2 раз
хм... усе в цьому світі не випадково а час січневих свят - не найтверезіша пора. Знову більшість народу буде обирати, керуючись емоціями, посиленими спиртним, а не тверезо думаюч про наслідки свого вибору... а може голосувати взагалі не підуть?
хм... усе в цьому світі не випадково а час січневих свят - не найтверезіша пора. Знову більшість народу буде обирати, керуючись емоціями, посиленими спиртним, а не тверезо думаюч про наслідки свого вибору... а може голосувати взагалі не підуть?
Твоё дело но незабывать нужно что если не прейти на выборы можна подарить свой голос фальшивоголосникам или сделань недостаточное количество голосов для выборов... Как 1 так 2 вариант это плохо! Потому лучше неполениться - вылезти с под праздничного стола и проголосовать)
Мешканець №: 972
Подякували: 2 раз
ще буквально пару днів і ми побачимо весь список кандидатів... швидше б уже, бо зараз тільки гадати можна... але однозначно не хочеться постати перед вибором Ю чи Я... бо знову будуть народ лякати: або диктатура, або бандитство
З: Станіславів
Мешканець №: 914
Подякували: 8 раз
щодо кандидатів то тут уже і так зрозуміло вже вимальовуються реальні кандидати і просто технічні які на меті матимуть розсіяти голоси виборців. Кандидати А.Яценюк, В.Янукович, Ю.Тимошенко,С.Тігіпко В.Ющенко ем непригадую імя але прізвище Пабат ніби - це так званий народний кандидат ось приблизний список товиришів чиї лиця уже добрий місяц маячать на наший голубих екранах з своєю рекламою..
Вот и ещё +1...
Цитата
Список кандидатів у президенти поповнився ще однією жінкою
Лідер Народно-демократичної партії Людмила СУПРУН балотуватиметься на пост Президента України.
Про це вона повідомила власному кореспонденту УНІАН у Москві.
«Ми формуємо народно-демократичних рух – це об’єднання громадських організацій та політичних партій, і ми будемо обов’язково брати участь у виборах Президента, це буде складовою парламентських виборів та виборів до органів місцевого самоврядування», - сказала Л.СУПРУН.
Вона зауважила, що у 2010 році буде проведено повне “перезавантаження” влади.
"Україна-2010 – це країна суцільних виборів: вибори Президента 17 січня, вибори парламенту дострокові, оскільки в такому вигляді парламент не може існувати і не буде існувати, вибори до органів місцевого самоврядування всіх рівнів та вибори до парламенту АРК», - нагадала Л.СУПРУН.
Мешканець №: 998
Подякували: 3 раз
кстати, как думаете, кто выиграет? Ну или если сильно так не заглядывать, то кто пройдет во второй тур? Имхо, Юля, Янык и Яценюк наиболее реальные претенденты. А нынешнего Президента вообще шансов нет. Вооьще не понимаю, на что он рассчитивает...
ну тут будет зависить в первую очередь от финансовых вливаний разных сторон, потом от количиства людей что прилезут голосовать... а потом уже пойдут персоналии
насправді ви помиляєтеся... ще з незапам"ятних часів людей вчили СУДИТИ ЗА СПРАВАМИ! Ісус також навчав цього своїх учнів.
Повірте, я можу написати таку програму, що будь-кого з кандидатів заткну за пояс! і що з того? у владу я не піду, бо не хочу... анинішні діячі вже багато чого декларували. Давайте візьмемо основних 3 героїв 2004-2005 років: Ющенка, Януковича і Юлю... що вони зробили з того, що обіцяли?!
відповідно, тепер я за них не буду голосувати нізащо... І що залишається? все просто - обирати з решти списку... якщо детально проганаліувати, то залишається не так багато тих, хто себе не зганьбив і не заляпав бігном скандалів: Тягнибок (трохи роздули росіяни скандальчик з приводу жидів і маскалів), Гриценко і Костенко... відповідно, особисто я буду орієнтуватися виключно на те, як ці кандидати будуть діяти далі. І на мене жоден рейтинг не вплине і жодна програма. Боякщо людина каже і пише одне, а діє інакше - гріш ціна її словам!!!
про всіляких Бродських, Богословчтких, Пабатів чи Противсіхів говорити нема сенсу
З: Франек
Мешканець №: 931
Подякували: 6 раз
Заповіт політичного трупа Ющенка:
"Поховайте, та вставайте - нiчого нервiте. "Любих" друзiв та "сватiв" знову полюбiте! Почешiтепотилицю, мiж яець та збоку - Тут i я воскресну знову - для ДРУГОГОстроку..."
Мешканець №: 1069
Подякували: 0 раз
а мені здається ми маємо пропагувати про-українське... Адже взяти, наприклад, сферу сільського господарства: в Україні найкращі в світі чорноземи. А влада руйнує село відсутнісю державної підтримки сільгоспвиробника...
Мешканець №: 1075
Подякували: 1 раз
Особисто я за топ-3 голосувати не збираюся. Потрібен хтось, хто останні років 5 не подразнював зір. За зовсім невідомих голосувати сенсу немає... Залишається хтось накшталт Костенка. В принципі, і прграма досить непогана.
Мешканець №: 1069
Подякували: 0 раз
[quote name='reader' date='14.12.2009, 2:48' post='133824'] Особисто я за топ-3 голосувати не збираюся. Потрібен хтось, хто останні років 5 не подразнював зір. За зовсім невідомих голосувати сенсу немає... Залишається хтось накшталт Костенка. В принципі, і прграма досить непогана. [/quote
Чи навіть взяти до уваги той факт, що Україна за рахунок транзиту може заробляти десятки млрд.доларів, а влада за роки незалежності не спромоглася побудувати сучасних доріг!!!
Тому за пана Костенка та його стратегічні плани!!!!!
Це повідомлення відредагував Alekseevna: 14.12.2009, 18:18