Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Ubuntu Server 9.04, Підкажіть, або дайте лінк)))
Антін Кравс
повідомлення 6.10.2009, 20:57
Порядковий номер повідомлення #1

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 129
З нами з: 5.10.2008
Мешканець №: 308
Подякували: 6 раз



mellow.gif От є сервер, який працює шлюзом, є виділена ІР, поставив апачі, сайт показує в локаль на ура!!! Відкрив в shorewall 80 порт для вебу.(пхп,мускул встановлені). Роботою задоволений, але є декілька питань.
1.як відкрити доступ до апачі в нет( локаль сайт бачить, для нету відкритий порт 80, але я так поняв тре ще щось))))) )
2.Як розмістити не один а декілька сайтів на 1 ІР, читав щось про віртуальні сервери але... ніц доладного.
Гугл рив 2 дні..щось невдало (((

+Доречі може важливо, дозволив пінг з нету, і о щастя!- пінгує!, але веб не зявився (пінг звіснозакрив)

Це повідомлення відредагував Антін Кравс: 6.10.2009, 20:58
 
Strange_V
повідомлення 6.10.2009, 21:04
Порядковий номер повідомлення #2

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 12.1.2008
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз



Тобі треба віртуальні хости, а не сервери) ніц складного, можу показати приклади конфігів.
Щодо доступу з нету, на 80 порт конектиться? що каже?
Ну і показуй конфіг кагби.
 
Антін Кравс
повідомлення 6.10.2009, 21:18
Порядковий номер повідомлення #3

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 129
З нами з: 5.10.2008
Мешканець №: 308
Подякували: 6 раз



Кагби от) щодо 1 пункту, я ж нінаю що ще тре настроїти, кажи які конфіги показати))))
щодо 2, то та віртуальні хости))) покажи) або дай лінк на ман якийсь але толковий))))))) дуууже толковий))))

Емм...а щодо 80 порта то в мене невнятка
212.86.254.22:80
якщо заходжу з мобілки то нема зєднання)))
а якщо локалки, то працює, але шось мені здається шо з локалки то тестити не можна , хоч і зовнішнім ІР (я правий?)
 
Strange_V
повідомлення 6.10.2009, 21:37
Порядковий номер повідомлення #4

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 12.1.2008
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз



Настрой віртуальні хости, приклади
/etc/apache2/sites-available/default
CODE
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
ServerName it.if.ua
ServerAlias www.it.if.ua
ServerAdmin webmaster@it.if.ua

DocumentRoot /var/www/default/htdocs/
<Directory />
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
</Directory>
... ... ...
</VirtualHost>

/etc/apache2/sites-available/notes
CODE
<VirtualHost *:80>
ServerName notes.if.ua
ServerAlias www.notes.if.ua
ServerAdmin webmaster@notes.if.ua

DocumentRoot /var/www/notes/htdocs
<Directory />
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
</Directory>
</VirtualHost>


звичайно а /etc/apache2/sites-enabled/ треба кинути лінки на ці файли
 
Антін Кравс
повідомлення 6.10.2009, 21:58
Порядковий номер повідомлення #5

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 129
З нами з: 5.10.2008
Мешканець №: 308
Подякували: 6 раз



Зробив, по локалі тепер 192.168.0.1 заходжу на перший з двох віртуальних, як зайти на другий? ох їм же потім домени тре буде приписувати...мені б мануальчік, не маєШ?
 
Strange_V
повідомлення 6.10.2009, 22:07
Порядковий номер повідомлення #6

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 12.1.2008
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз



Самий кращий мануал то гугл, там все є, кращого не маю)

щодо доступності з інету, хоч стукай в асю 23ноль969два30, бо ліниво багато пистати й вгадувати.

Це повідомлення відредагував Strange_V: 6.10.2009, 22:11
 
Sashok
повідомлення 7.10.2009, 10:28
Порядковий номер повідомлення #7

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



там здається без ДНСа необійтися для віртуальних хостів
такшо реєструй домен(якшо вже є, то нетреба), і настроюй
 
Антін Кравс
повідомлення 7.10.2009, 16:48
Порядковий номер повідомлення #8

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 129
З нами з: 5.10.2008
Мешканець №: 308
Подякували: 6 раз



Цитата(Sashok @ 7.10.2009, 10:28) «
там здається без ДНСа необійтися для віртуальних хостів
такшо реєструй домен(якшо вже є, то нетреба), і настроюй


Віртуальні хости поставив biggrin.gif , працюють для локалі smile.gif , зараз відкриваю хоча б один для нету і не виходить...
якщо локаль бачить а нет ні, значить щось в iptables.... конфігурую shorewall angry.gif
 
Антін Кравс
повідомлення 20.10.2009, 17:39
Порядковий номер повідомлення #9

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 129
З нами з: 5.10.2008
Мешканець №: 308
Подякували: 6 раз



Проблема вирішена. таку послугу з портами мені надав провайдер) який без попередження мене підключив мене до антиспам технології )))
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 24.6.2024, 6:29