Хто: Мешканець
Мешканець №: 1049
Подякували: 0 раз
Хочу підулючитись до інтернету. Живу в гуртожитку на Коновальця. Там думаю що через сітку наврядчи можна, того хочу безпровідний. Який в Франківську найвигідніший провайдер для безпровідного? Ну і тарифи приблизно якшо можна?
Але крім мобільних операторів( МТС Конект і Київстрар і т д)
Це повідомлення відредагував Loord: 19.11.2009, 21:05
З: Івано-Франківськ, Брати
Мешканець №: 830
Подякували: 20 раз
зайди на сайт інтермедіа www.im.if.ua там десь є карта покриття подивись чи там є твій гуртожиток. не рекомендую безпровідний бо знаю як там пригає швидкість: практично завжди мала і тільки інколи висока ( магічні 3 Мбіт/сек)
Мешканець №: 1145
сьогодні нагуглив цього провайдера Airbites... хто юзає? які в нього переваги? тарифи ніби нормальні і підключення 1 грн. але яке обслуговування, зєднання, як швидкість???
сьогодні нагуглив цього провайдера Airbites... хто юзає? які в нього переваги? тарифи ніби нормальні і підключення 1 грн. але яке обслуговування, зєднання, як швидкість???
Знайомі на свою голову підключились...ставлення до клієнтів ніяке) Дуже уважно читай договір, кілька знайомих саме через договір вирішили не підключатись, а аірбайтс у свою чергу не хотів підкорегуваті деякі з пунктів.
З: Стуса 9
Мешканець №: 970
Вибираю між Ефіром і Airbites. З Airbites дещо для себе вже уточнив,але ще не все,тепер дуже хочу почути думку тих,хто сидить на Ефірі,є тут такі? Як нет,чи тримається швидкість?Яка якість обслуговування?
що можна підключити на Дорошенка 15 ?цікавить безпровідний нет
Цікаве питання, тут швидше треба по провайдерах дзвонити. Якщо ж безпровідний то хіба 3г, а його можна підключити будь де, мінуси той нет лімітований. Вай-файку, навіть не знаю чи хтось з провайдерів роздає його по вай-фаю, можеш поставити наприклад якийсь ОГО+вай-фай роутер