Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Який інтернет вибрати ?
Loord
повідомлення 19.11.2009, 20:34
Порядковий номер повідомлення #1

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 1
З нами з: 19.11.2009
Мешканець №: 1049
Подякували: 0 раз



Хочу підулючитись до інтернету. Живу в гуртожитку на Коновальця. Там думаю що через сітку наврядчи можна, того хочу безпровідний. Який в Франківську найвигідніший провайдер для безпровідного? Ну і тарифи приблизно якшо можна?

Але крім мобільних операторів( МТС Конект і Київстрар і т д)

Це повідомлення відредагував Loord: 19.11.2009, 21:05
 
Strange_V
повідомлення 19.11.2009, 21:20
Порядковий номер повідомлення #2

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 12.1.2008
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз



В гуртожитках на Коновальця є Airbites, принаймні в одному з них.
 
LikeOther
повідомлення 20.11.2009, 2:41
Порядковий номер повідомлення #3

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 106
З нами з: 18.7.2009
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 855
Подякували: 38 раз



питання не в тему
а де на коновальця є гуртожитки?
 
Агонь
повідомлення 20.11.2009, 8:05
Порядковий номер повідомлення #4

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



Напротів ринку наприклад....
Там і є Аірбітц, про який каже юзер Стрейндж_В
 
Friday13
повідомлення 20.11.2009, 14:47
Порядковий номер повідомлення #5

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 110
З нами з: 27.6.2009
З: Івано-Франківськ, Брати
Мешканець №: 830
Подякували: 20 раз



зайди на сайт інтермедіа www.im.if.ua там десь є карта покриття подивись чи там є твій гуртожиток.
не рекомендую безпровідний бо знаю як там пригає швидкість: практично завжди мала і тільки інколи висока ( магічні 3 Мбіт/сек)
rolleyes.gif
 
TAMP
повідомлення 30.3.2010, 21:39
Порядковий номер повідомлення #6

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 3
З нами з: 14.2.2010
Мешканець №: 1145
Подякували: 0 раз



сьогодні нагуглив цього провайдера Airbites... хто юзає? які в нього переваги? тарифи ніби нормальні і підключення 1 грн. але яке обслуговування, зєднання, як швидкість???
 
COLOBOCman
повідомлення 31.3.2010, 1:57
Порядковий номер повідомлення #7

Почесний городянин


Хто: Адміністратор
Повідомлень: 1086
З нами з: 16.10.2007
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз



Цитата(TAMP @ 30.3.2010, 21:39) «
сьогодні нагуглив цього провайдера Airbites... хто юзає? які в нього переваги? тарифи ніби нормальні і підключення 1 грн. але яке обслуговування, зєднання, як швидкість???

Знайомі на свою голову підключились...ставлення до клієнтів ніяке)
Дуже уважно читай договір, кілька знайомих саме через договір вирішили не підключатись, а аірбайтс у свою чергу не хотів підкорегуваті деякі з пунктів.
 
Majesty
повідомлення 31.3.2010, 11:10
Порядковий номер повідомлення #8

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Знаю, що airbites дуже якісно тягне свої лінії, щодо решти не знаю.

Спробував підключити ого мобільний, попробую, як через два місяці мережа працюватиме.
 
mrTsokol
повідомлення 10.4.2011, 17:38
Порядковий номер повідомлення #9

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 14
З нами з: 8.10.2009
З: Стуса 9
Мешканець №: 970
Подякували: 0 раз



Вибираю між Ефіром і Airbites.
З Airbites дещо для себе вже уточнив,але ще не все,тепер дуже хочу почути думку тих,хто сидить на Ефірі,є тут такі?
Як нет,чи тримається швидкість?Яка якість обслуговування?
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 7.11.2011, 11:40
Порядковий номер повідомлення #10

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



Хто що скаже про ФріНет ака О3? Є користувальці? Які відгуки про цього провайдера?
 
Joker
повідомлення 18.12.2011, 0:20
Порядковий номер повідомлення #11

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 48
З нами з: 28.8.2009
Мешканець №: 909
Подякували: 1 раз



що можна підключити на Дорошенка 15 ?цікавить безпровідний нет
 
pozitronik
повідомлення 21.12.2011, 12:52
Порядковий номер повідомлення #12

E-makers team


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз



Цитата(Joker @ 17.12.2011, 23:20) «
що можна підключити на Дорошенка 15 ?цікавить безпровідний нет

Цікаве питання, тут швидше треба по провайдерах дзвонити. Якщо ж безпровідний то хіба 3г, а його можна підключити будь де, мінуси той нет лімітований. Вай-файку, навіть не знаю чи хтось з провайдерів роздає його по вай-фаю, можеш поставити наприклад якийсь ОГО+вай-фай роутер
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 24.6.2024, 7:28