Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Мови програмування, ЗАВДАННЯ: Прострелити собі ногу.
pozitronik
повідомлення 24.9.2007, 9:15
Порядковий номер повідомлення #1

E-makers team


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз



Коротке керівництво програміста по мовах програмування. Бурхливе розмноження сучасних мов програмування (які, схоже, просто запозичують один у одного незлічені нововведення) приводить до того, що іноді буває важко пригадати, яка мова ви в даний час використовуєте. Це зручне керівництво пропонується для загального використання в цілях допомоги програмістам, що опинилися перед такою дилемою.
ЗАВДАННЯ: Прострелити собі ногу.

C: Ви прострілюєте собі ногу.

C++: Ви випадково створюєте дюжину екземплярів об’єкту «ви» і всім їм прострілюєте ногу. Термінова медична допомога виявляється неможливою, оскільки ви не можете розібратися, де справжні об’єкти, а де — ті, які тільки указують на них і говорять: «А ось — я!».

Фортран: Ітерактівно ви прострілюєте кожен палець ноги, а коли пальці закінчуються, завантажуєте наступну ногу і продовжуєте. Коли кулі закінчуються, ви все одно продовжуєте спроби прострелити собі ноги, тому що не маєте можливості обробити таку особливу ситуацію.

Паскаль: Транслятор не дозволить вам прострелити собі ногу.

Ada: Після ретельного опису пакету «нога», ви намагаєтеся одночасно зарядити пістолет, натиснути курок, заволати і вистрілити собі в ногу. В ході спроб виявляється, проте, що вас спіткала невдача, оскільки ваша нога опинилася невірного типу.

Кобол: Hаводите ПІСТОЛЕТ COLT 45 на HОГА.СТОПА, Потім поміщаєте РУКА.КИСТЬ.ПАЛЕЦ на ПИСТОЛЕТ.КРЮЧОК і HАЖИМАЕТЕ. Потім повертаєте ПІСТОЛЕТ в КОБУРУ. ПЕРЕВІРТЕ, чи мають потребу шнурки в повторному скріпленні.

LISP: Ви прострілюєте собі відросток, який тримає пістолет, за допомогою якого ви прострілюєте собі відросток, який тримає пістолет, за допомогою якого ви прострілюєте собі відросток, який тримає пістолет, за допомогою якого ви прострілюєте собі відросток, який тримає пістолет, за допомогою якого ви прострілюєте собі відросток, який…

Форт: Hога прострілювати собі ви.

Пролог: Ви повідомляєте вашу програму, що ви хочете мати простріляну ногу. Програма розробляє спосіб цей досягти, але синтаксис мови не дозволяє пояснити цей спосіб вам.

Бейсік: Ви прострілюєте собі ногу з водяного пістолета. В розширених реалізаціях мови продовжуйте, поки вся нижня частина тіла не промокне.

Visual Basic: Hа самій справі ви тільки виглядатимете, неначе ваша нога простріляна. Проте в процесі реалізації ви отримаєте стільки задоволення, що подібні дрібниці вас не турбують.

HyperTalk: Помістите першу кулю пістолета в ступню лівої ноги. Повідомите результат.

Motif: Ви витрачаєте декілька днів на побудову UIL — опису вашої ноги, кулі, її траєкторії і хитромудрого різьблення по слонячій кістці на рукоятці пістолета. Коли ви нарешті управилися і готові натиснути на курок, пістолет закупорюється.

APL: Ви прострілюєте собі ногу, потім витрачаєте весь день на те, щоб уявити собі, як це зробити з меншою кількістю символів.

Снобол: Якщо вам вдасться, прострілюєте собі ліву ногу. Якщо не вдасться, то прострілюєте собі праву ногу.

Unix:
% Ls
Foot.c foot.h foot.o toe.c toe.o
% Rm * .o
Rm: .o no such file or directory
% Ls
%

Паралельний Euclid: Ви прострілюєте собі чиюсь чужу ногу.

Мова управління завданнями IBM/370: Ви посилаєте свою ногу в інформаційну систему, що управляє, із доданим документом на 400 сторінок, що точно описує, як саме ви хочете бути простріляним. Через три роки ваша нога повертається з глибоким опіком.

Paradox: Не тільки ви можете прострелити собі ногу, але і ваші користувачі.

Access: Ви намагаєтеся прицілитися у вашу ногу, але в результаті прострілюєте всі Борландівські дистрибутивні дискети.

Revelation: Ви упевнені, що зможете прострелити собі ногу, як тільки розберетеся, для чого служать ці маленькі хороші кульки.

Асемблер: Ви намагаєтеся прострелити собі ногу, але виявляєте, що раніше вам доведеться винайти пістолет, кулю, курок і вашу ногу.

Модула-2: Після того, як ви розумієте, що фактично нічого не можете зробити на цій мові, ви прострілюєте собі голову.

http://lol.com.ua
 
Majesty
повідомлення 24.9.2007, 23:50
Порядковий номер повідомлення #2

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Додам )))
PHP - Довго вибираємо пістолет, вибираючи з варіантів з подовженим стволом, глушником, вказуємо режим "одиночний-черга". З різноманіття наявних куль (на вампіра, зі зміщеним центром ваги, розривна, звичайна) вибираємо потрібну, пальці на нозі і сама нога - за уподобаннями, переважна більшість надає перевагу струнким жіночим ногам )), стріляємо. Куля повільно вилітає зі ствола, на півдорозі лагає, потім повільно залітає в ногу, викидає помилку (ноги нема в базі) і тоді аж під кінець з дула виходить дим.
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 28.3.2024, 19:35