Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Полетіло відео, поможіть діагностувати
Andy_aka_Andy
повідомлення 15.7.2010, 9:46
Порядковий номер повідомлення #1

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



Сабж.. Вчора вечором грався в 3D-гру і раптом дисплей почав мигати, система підвисала.
Після перезавантаження стало ще гірше. Відеорежим - 640х480 на 16 кольорів, по всьому екрану крапочки і кривий колір, починаючи вже з самого boot-up і біоса.
Крім відеоадаптера, система перестала розпізнавати ще якісь два девайси (не знаю наскільки це важливо).
Скріни екрану:
Приєднане зображення
Приєднане зображення

Приєднане зображення

Достатньо поміняти відяху чи це щось на материнці приключилося?.


Подякували:
 
Scary
повідомлення 15.7.2010, 10:43
Порядковий номер повідомлення #2

Never say never...


Хто: Мешканець
Повідомлень: 542
З нами з: 10.10.2008
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз



А що Alt + PrtScr вже не модно? Тре обов'язково фотіком? Чи це нова фішка?


Подякували:
 
Агонь
повідомлення 15.7.2010, 10:44
Порядковий номер повідомлення #3

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



Скарь знову всьо обісрав smile.gif
там прінцскрін такий суровий що скрінить разом з монітором!! )


Подякували:
 
ratm
повідомлення 15.7.2010, 10:47
Порядковий номер повідомлення #4

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



3д ігри в таку жару - зло. (:
Візьми в когось відуху і спробуй. Швидше за все справа в ній, мабуть через перегрів десь або пропав контакт (плата багатослойна), або шось з електронікою.
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 15.7.2010, 11:54
Порядковий номер повідомлення #5

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



скріни треба було би і так в джипег зберігати, не знаю чи фотошоп запустився би в такій ситуації, бо вся відосистема по нулях)

знаю шо 3Д в жару це зло, але кілька років такого не було, причому гра з 2001 року =) Motocross Mania happy.gif

Контакти прочищав, ноль на фазу.

таки тре нову відяху..
 
Scary
повідомлення 15.7.2010, 13:00
Порядковий номер повідомлення #6

Never say never...


Хто: Мешканець
Повідомлень: 542
З нами з: 10.10.2008
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз



и? а нафіга фотошоп? Paint вже не модно?
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 15.7.2010, 13:44
Порядковий номер повідомлення #7

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



блін, працює smile.gif
Приєднане зображення
 
Scary
повідомлення 15.7.2010, 14:11
Порядковий номер повідомлення #8

Never say never...


Хто: Мешканець
Повідомлень: 542
З нами з: 10.10.2008
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз



Точа б для пристойності затер мій ІР :-)
Ну і ще раз подякувати можеш :-)


Подякували:
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 15.7.2010, 14:23
Порядковий номер повідомлення #9

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



навмисно не затирав =) за те шо оффтопиш в такій болючій темі smile.gif
 
Majesty
повідомлення 15.7.2010, 14:25
Порядковий номер повідомлення #10

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Думаю, проблема софтова smile.gif точно не знаю, но оптимістична інтуїція підказує ) Спробуй завантажитись, напр, з ubuntu live cd і подивитись. Якщо відяха нормально заведеться, тоді снос вінди, видать ) або вичистити.
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 15.7.2010, 14:39
Порядковий номер повідомлення #11

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



Maj, повторюсь, що глюки в відео видні вже в біосі, і під час бут-апу. там же ніяка софта не вантажиться..
обнуляв біос, все так само.
 
Majesty
повідомлення 15.7.2010, 17:19
Порядковий номер повідомлення #12

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Цитата(Andy_aka_Andy @ 15.7.2010, 14:39) «
Maj, повторюсь, що глюки в відео видні вже в біосі, і під час бут-апу. там же ніяка софта не вантажиться..
обнуляв біос, все так само.

Сорі сорі, пропустив такий факт.

А монітор не накрився? (навряд чи)

Спробуй потюнити біос відяхи, що там пише, може проший його (небезпечно) як резервну, заюзай РСІ відяшку стару.

А можеш показати фотку, як виглядає біос на твоїй машині?
Причина редагування: UPD
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 6.8.2010, 11:27
Порядковий номер повідомлення #13

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



з нюансів ще забув згадати, що відео однаково глючить на цифровому і аналоговому виходах.

а так, то недавно трабл був пофіксений купівлею нової відяхи.
 
Majesty
повідомлення 6.8.2010, 20:40
Порядковий номер повідомлення #14

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Andy_aka_Andy, як показав власний досвід володіння подібною відяхою, проблема в пропаданні контакту між платою на одним із шаріків відеопроцесора. Принеси ту плату, дам разом із своєю майстру, в якого є паяльний фен. Існує ймовірність, що контакт відновиться. Так само існує ймовірність, що плата помре назовсім. Так як другий варіант не є критичний, можна спробувати.
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 18.11.2017, 15:19