Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
Сабж.. Вчора вечором грався в 3D-гру і раптом дисплей почав мигати, система підвисала. Після перезавантаження стало ще гірше. Відеорежим - 640х480 на 16 кольорів, по всьому екрану крапочки і кривий колір, починаючи вже з самого boot-up і біоса. Крім відеоадаптера, система перестала розпізнавати ще якісь два девайси (не знаю наскільки це важливо). Скріни екрану:
Достатньо поміняти відяху чи це щось на материнці приключилося?.
Хто: Мешканець
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз
3д ігри в таку жару - зло. (: Візьми в когось відуху і спробуй. Швидше за все справа в ній, мабуть через перегрів десь або пропав контакт (плата багатослойна), або шось з електронікою.
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Думаю, проблема софтова точно не знаю, но оптимістична інтуїція підказує ) Спробуй завантажитись, напр, з ubuntu live cd і подивитись. Якщо відяха нормально заведеться, тоді снос вінди, видать ) або вичистити.
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Andy_aka_Andy, як показав власний досвід володіння подібною відяхою, проблема в пропаданні контакту між платою на одним із шаріків відеопроцесора. Принеси ту плату, дам разом із своєю майстру, в якого є паяльний фен. Існує ймовірність, що контакт відновиться. Так само існує ймовірність, що плата помре назовсім. Так як другий варіант не є критичний, можна спробувати.
Сабж.. Вчора вечором грався в 3D-гру і раптом дисплей почав мигати, система підвисала. Після перезавантаження стало ще гірше. Відеорежим - 640х480 на 16 кольорів, по всьому екрану крапочки і кривий колір, починаючи вже з самого boot-up і біоса. Крім відеоадаптера, система перестала розпізнавати ще якісь два девайси (не знаю наскільки це важливо). Скріни екрану:
Достатньо поміняти відяху чи це щось на материнці приключилося?.
Відпаялася ножка. Від тепловіддачі. Лекше замінити ніж допаювати.Якщо з дешевих.
Це повідомлення відредагував Alchimic: 30.12.2017, 16:45