Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )

Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт

Відповісти   Створити нову тему
> ...Як воно є!
pozitronik
повідомлення 30.12.2007, 20:15
Порядковий номер повідомлення #1

E-makers team

Хто: Технічний відділ
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз

Ви за любов чи кохання? Можна відсоткове відношення smile.gif

Цитата
ЛЮБОВ - це інтимне і глибоке відчуття, спрямованість на іншу особу, людську спільність або ідею. У стародавній міфології і поезії - космічна сила, подібна до сили тяжіння. У Платона і в платонізмі любов - ерос - спонукальна сила духовного сходження; у буденному слововживанні платонічна любов - любов, вільна від плотського ваблення.

Цитата
КОХАННЯ - статева любов в сучасній її формі індивідуально-виборчого відчуття - результат тривалого історичного розвитку людської особи. А також, спосіб розмноження, при якому нова особина розвивається із зиготи, що утворюється в результаті злиття жіночих і чоловічих статевих кліток (запліднення).

Sashok
повідомлення 31.12.2007, 17:07
Порядковий номер повідомлення #2

не гиндлюй зо мнов

Хто: Мешканець
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз

50/50...я думаю більшість зі мною погодиться

angle
повідомлення 11.2.2008, 16:30
Порядковий номер повідомлення #3

Прибулець

З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 59
Подякували: 1 раз

мені здається що друге - то не зовсім кохання... а от поєднання першого і другого це вже щось ближче до того... ну а пропорції в кожного свої smile.gif

Majesty
повідомлення 12.2.2008, 22:01
Порядковий номер повідомлення #4

Драконоподібний мамонт

З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз

Цитата
КОХАННЯ - статева любов в сучасній її формі індивідуально-виборчого відчуття - результат тривалого історичного розвитку людської особи. А також, спосіб розмноження, при якому нова особина розвивається із зиготи, що утворюється в результаті злиття жіночих і чоловічих статевих кліток (запліднення).

Вважаю, це просто вузька інтерпретація українського слова. Адже походить "любов" від російського "любовь"... Що означає кохання...
А Кохання чи Любов у своїй суті передбачає моторний, вербальний та тактильний контакт і досягнення гармонії у всьому...

А то пішло.. гумка до кохання...
А не раз чули у фільмах: "я тебе кохаю" biggrin.gif Невже це треба розуміти так: "Я перебуваю з тобою в статевій любові, а саме у формі індивідуально-виборчого відчуття, звісно, бо інакше це була б груповуха" blink.gif

Svitlo
повідомлення 20.3.2008, 15:43
Порядковий номер повідомлення #5

Прибулець

Мешканець №: 115
Подякували: 0 раз

Цитата(pozitronik @ 30.12.2007, 20:15) «
Ви за любов чи кохання? Можна відсоткове відношення smile.gif

Ой, Шо за логіка???
Звідки оці поділи? Якийсь "мудрєц" написав, і всі хавають. Але воно ж настільки особисте!
Яка різниця як Це назвати? Головне, шоб було в кайф, шоб хотілося дарувати себе тій 1 неповторній людині. І там вже не суттєво, чи секс (або ж як Ви кажете - кохання) у вас тричі на дню, чи раз на місяць - за відсутністю жилої площі... (то ж не всім щастить з приміщеннямwink.gif)) А коли секс і ти не памятаєш, як до цього вчора дойшло - то це іншим словом називається (але тут його краще не писати).
Народ, любіть, кохайте, пийте один одну і не грузітся.

Це повідомлення відредагував Йа_ЯбЛуЧкО_XD: 17.5.2009, 21:44
Причина редагування: перенесення посту в цитату

Majesty
повідомлення 22.3.2008, 22:36
Порядковий номер повідомлення #6

Драконоподібний мамонт

Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз

Це все добре, але зрештою, стародавні греки розрізняли чотири види любові: ерос, філіа, агапе, сторге. Ерос - це захоплена закоханість, тілесна і духовна пристрасть. Це пристрасть більше для себе, аніж для іншого, в ній багато я-центризму. Філія - любов-дружба, більш духовне і спокійніше відчуття. Саме це відчуття у вченні Платона про любов було зведено на вищий ступінь. Агапе - альтруїстична, духовна любов. Вона повна жертвенності і самозречення. Це любов до іншого і заради іншого. Світові релігії називають цю любов вищим із земних відчуттів людини. Сторге - любов-ніжність, сімейна любов, повна м'якої уваги до коханої людини. Манія - любов-одержимість (від грецького «манія» - хвороблива пристрасть). Безумство від богів - так звали цю любов. Її симптоми увічнили Сафо і Платон - сум'яття і біль душі, серцевий жар, втрату сну і апетиту.-

Sashok
повідомлення 23.3.2008, 19:38
Порядковий номер повідомлення #7

не гиндлюй зо мнов

З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз

але вони нічого неписали, що одне мішає іншому, тобто щоб все в купі

Das_Licht
повідомлення 20.5.2008, 2:49
Порядковий номер повідомлення #8

Експерт

З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 160
Подякували: 24 раз

Я за любов, оскільки вона вічна. Для мене любов - це розуміння в першу чергу, довіра, турбота, вміння та бажання підтримати, вислухати, допомогти) А кохання швидко спалахує майже з нічого, яскраво палає та гасне, якщо її підгодовувати великими порціями дурманності та солодких відчуттів, то й протриває вона довше перетворившись у кінцевому результаті у привичку і не більше...

LandOfBrokenHear...
повідомлення 21.10.2008, 23:08
Порядковий номер повідомлення #9

Новенький

З: Станіславів
Мешканець №: 271
Подякували: 2 раз

Цитата(Das_Licht @ 20.5.2008, 2:49) «
Я за любов, оскільки вона вічна. Для мене любов - це розуміння в першу чергу, довіра, турбота, вміння та бажання підтримати, вислухати, допомогти) А кохання швидко спалахує майже з нічого, яскраво палає та гасне, якщо її підгодовувати великими порціями дурманності та солодких відчуттів, то й протриває вона довше перетворившись у кінцевому результаті у привичку і не більше...

Не згідна . для мене навпаки ..спочатку симпатія.....любов....кохання.....саме в такій послідовності...Нажаль до третьої стадії я ше недоходила((

COLOBOCman
повідомлення 22.10.2008, 8:32
Порядковий номер повідомлення #10

Почесний городянин

Хто: Адміністратор
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз

Ну я думаю тут залежно по ситуації, буває і спочатку кохання, а потім вже любов і симпатія.

13-den
повідомлення 10.11.2012, 1:29
Порядковий номер повідомлення #11

Анти-політик

З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз

а бывает и любовь с перворго испуга))

Відповісти   Створити нову тему

RSS Текстова версія форуму; Котра година: 19.9.2024, 0:01