Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Iнтернет+сiтка в квартирi по Wi-Fi, Кабельне+Iнтернет вiд Дiскаверi
pavik16
повідомлення 3.9.2010, 9:52
Порядковий номер повідомлення #1

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 15
З нами з: 2.9.2010
Мешканець №: 1393
Подякували: 0 раз



Вiтаю шановнi !
Пiдключив iнтернет по кабельному вiд Дiскаверi. Маю ноутбук i стацiонарний ПК. Хочу щоб з ноута i ПК був вихiд в iнтернет. Пiдскажiть будь ласка, як зробити сiтку для цьго (для звичайного, по тел.лiнii, iнтернета я сiтку по Wi-Fi вмiю робити). Роутер буде GETNET GR-534W або CANYON CN-WF514N1.
Дякую.

 
Sashok
повідомлення 3.9.2010, 10:40
Порядковий номер повідомлення #2

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



наскільки я знаю то Діскавері тяне коаксіальний кабель тому напряму до того ВФ-роутера ти його непідключиш

або шукай такий роутер(я невпевнений чи такі існують) і роздавай нет через нього(компу в такому випадку треба антену вайфаєвську купити), або роутер підключай до модема і роздавай(троха старшно мені здається таке виглядатиме)

Ше один варіант це підключити нет від модема до компа, поставити на нього антену і давати нет на ноут,роутера взагалі непотрібно, але нет на ноут можливий в такому випадку якшо машина включена

Це здається найпростіші способи, хіба напряжеш провайдера і поставлять вайфайку для всіх абонентів будинку і тягатимеш нет від нього, потребність в модемі відпаде

 
pavik16
повідомлення 3.9.2010, 14:44
Порядковий номер повідомлення #3

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 15
З нами з: 2.9.2010
Мешканець №: 1393
Подякували: 0 раз



Да даний момент пiдключення таке: з підїзда телевізійний кабель в сплітер, далі один вихід в їхній модем Thomson, другий в телевізор. Сьогодні придбав роутер D-Link DIR300. Пiдскажiть будь ласка, як зробити сiтку для цьго - схема підключення і як настроїти.
Дякую.
 
Агонь
повідомлення 3.9.2010, 18:57
Порядковий номер повідомлення #4

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



Для початку подивитись тут:
http://tinyurl.com/39se3ch

Далі - як шось не вийде задавай питання
 
pavik16
повідомлення 3.9.2010, 19:25
Порядковий номер повідомлення #5

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 15
З нами з: 2.9.2010
Мешканець №: 1393
Подякували: 0 раз



Для звичайного, по тел.лiнii, iнтернета я сiтку по Wi-Fi вмiю робитити, а у мене інтернет по кабельному. У них (Діскавері) привязка йде по мас-адресу. Як тут настроіти - не знаю, тому і питаюся.

Це повідомлення відредагував pavik16: 3.9.2010, 19:26
 
ratm
повідомлення 3.9.2010, 21:23
Порядковий номер повідомлення #6

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



Цитата(pavik16 @ 3.9.2010, 19:25) «
Для звичайного, по тел.лiнii, iнтернета я сiтку по Wi-Fi вмiю робитити, а у мене інтернет по кабельному. У них (Діскавері) привязка йде по мас-адресу. Як тут настроіти - не знаю, тому і питаюся.

Підключаєш кабель з модему в роутер (розєм інтернет). Запускаєш комп, роутер, модем. Заходиш на сторінку роутера, там обираєш ручну настройку (manual setup) обираєш тип підключення - dhcp(динамічна айпі), звониш на техпідтримку і диктуєш мак роутера (буде на цій же сторінці). Далі ти маєш знати, якщо на дсл настроював, якк роздати по вафлі.

Модеми з роутерами є, в Діскавері раніше були, але звязка модем - роутер працює як на мене краще і коштує ненабагато дорожче.
В мене доречі так працює вже роки два.

Цитата
наскільки я знаю то Діскавері тяне коаксіальний кабель

Не всюди. Є і витуха.

Цитата
Ше один варіант це підключити нет від модема до компа, поставити на нього антену і давати нет на ноут,роутера взагалі непотрібно, але нет на ноут можливий в такому випадку якшо машина включена

Поганий варіант.

Цитата
хіба напряжеш провайдера і поставлять вайфайку для всіх абонентів

Не поставлять.

Будуть питання - задавай.

Це повідомлення відредагував ratm: 3.9.2010, 21:27
 
pavik16
повідомлення 4.9.2010, 0:40
Порядковий номер повідомлення #7

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 15
З нами з: 2.9.2010
Мешканець №: 1393
Подякували: 0 раз



Питання вирішилось: в роутері клонірував мас-адрес (там закладка для клоніруваня, нажав на неї і мас-адр.прописався той, який прописаний у Діскавері і інтернет на стаціонарному ПК заробив). На ноуті також заробив, сітку також настроїв - ноут бачить ПК, і наоборот, ПК бачить ноут. Але: на ноуті знизу справа біля годиника є індікатор безпроводної сітки, т.є. Wi-fi. Він постійно настраюється, т.є. під тим маленьким телевізором бігає туди-сюди шарик і виходить повідомлення "Системе Windows не удалось обнаружить сертификат для входа в сеть dlink". Що це значить і як з цим боротися ?
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 24.6.2024, 6:15