Хто: Мешканець
З: Івано-Франківськ-Ворохта
Мешканець №: 1267
Подякували: 0 раз
Українські Карпати — це північно-західна частина Східних Карпат. Їх довжина сягає 280 км, ширина коливається від 50 до 100 км, а загальна площа разом з передгір'ями — Прикарпаттям та Закарпаттям — складає 3 700 квадратних кілометрів. У порівнянні з Карпатами, які знаходяться в сусідніх країнах, Українські — значно нижчі. Вони не досягають снігової лінії і не мають сучасних льодовиків. Але тут знаходиться найвища вершина України — гора Говерла, яка сягає висоти 2061 м і розташована на Чорногірському хребті.
САДИБА "ПАНСЬКА ХАТА" У м. Яремче, 5 км від центру міста, поруч із трасою. Поруч з котеджем є альтанка, мангал, просторе подвір'я. Зручний під'їзд — асфальтована дорога. Триповерховий дерев'яний котедж на 6 – 8 місць На першому поверсі знаходяться їдальня з каміном. На другому поверсі — вхід в номери люкс і апартаменти. Опалення: автономне водяне, підігрів підлоги. Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно. Номери: Люкс — дворівневий номер, вітальня (розкладний диван, TV-SAT, холодильник, електрочайник, набір посуду, сейф), спальня (двоспальне ліжко, TV-SAT, комод), санвузол (туалет, умивальник, душова кабінка, фен, рушники — 3 на особу). Апартаменти — двоповерховий номер, на першому поверсі — вітальня (розкладний м'який куток, TV-SAT, холодильник, електрочайник, набір посуду, шафа для одягу, сейф), санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен, рушники — 3 на особу). На другому поверсі — дві спальні (в кожній — двоспальне ліжко, TV-SAT, в одній є комод і вихід на балкон), санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник). Харчування: Сніданок включено у вартість. 2- або 3-разове харчування — за домовленістю, домашня кухня, гуцульські страви. До найближчого ресторану — 2 км, магазину —300 м. Сервіс, включений у вартість: Паркінг, користування праскою, феном. Прибирання кімнат, зміна постелі, рушників — за потребою. Сервіс за додаткову оплату: Трансфер до витягів за домовленістю. Спорт, розваги: Прокат велосипедів, лижного спорядження, катання на конях, екскурсії — за домовленістю.
Мешканець №: 611
Подякували: 116 раз
Ірино, ну поглянь сама - річка з напівталим льодом, сірим льодом, залізнична колія з дротами... Якось не такі Карпати хочеться бачити. Тим більше коли мова іде про лижі.
ПеСе.
Цитата
А чим Вас лякає...
Не варто писати ви з великої букви. Обговорення даного питання туту
Це повідомлення відредагував Charly: 30.9.2010, 18:48
Ірино, ну поглянь сама - річка з напівталим льодом, сірим льодом, залізнична колія з дротами... Якось не такі Карпати хочеться бачити. Тим більше коли мова іде про лижі.
ПеСе.
Не варто писати ви з великої букви. Обговорення даного питання туту
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз
«Ви» пишеться з маленької букви, коли звертання іде не до однієї особи, а до групи людей. У випадку звертання до конкретної особи (як у #3 пості) — «ви» пишеться з великої букви, символізуючи повагу до свого співрозмовника. Принаймні так це знаю я :)
Щодо фото, я знаю, як виглядають Карпати, а от як виглядає Ваша садиба — ні). Ну й це далеко не найкращі знімки Карпат.