Хто: Мешканець
З: if
Мешканець №: 1122
Подякували: 17 раз
Останнім часом зауважив що при відкриванні декількох сторінок форуму нашого міста всі сторінки зависают допомагає тільки перезагрузка. не приємно однако
Останнім часом зауважив що при відкриванні декількох сторінок форуму нашого міста всі сторінки зависают допомагає тільки перезагрузка. не приємно однако
Писали вже про це, стиснувши зуби чекаємо обіцяний переїзд на новий хостинг.
Хто: Мешканець
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз
Каюсь, блог не ртфаю, сам відчув що справи стали кращі (в мене нічого не підвисало, але до цього це було часто несистематично). Ну а казати "ще в кінці вересня", коли початок жовтня на дворі... (:
Це повідомлення відредагував ratm: 4.10.2010, 22:44
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Які зависання? Переїхали десь в період дня народження НМ, і поки що (тук тук) не було зависань чи подібних глюків. Сам щойно відкрив 10 сторінок форуму одночасно, всі швиденько прийшли.
А от в мене хабрахабр зависає, якщо відкриваю більше двох сторінок так що, можливо, проблема не в сервері.
Які зависання? Переїхали десь в період дня народження НМ, і поки що (тук тук) не було зависань чи подібних глюків. Сам щойно відкрив 10 сторінок форуму одночасно, всі швиденько прийшли.
А от в мене хабрахабр зависає, якщо відкриваю більше двох сторінок так що, можливо, проблема не в сервері.