Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Досить універсальними штуками колись були DVD+RW... Потім поступово перейшли в розряд раритетів і юзаються для різного роду бекапів і архівів на чорний день. При інтенсивному юзанні проживають недовго ((( Флешки то добре, але повільні, і мають обмежену кількість циклів перезапису. USB вінти поки що найбільш здаються зручними.. Швидкі, і від ударів трохи захищені. Погано що механіка, вимагають обережного ставлення.. Ну і треба підключати до кореневого хоста, струму жеруть біля 500 мА
Чим ви користуєтесь, що добре, що зле, і що би хтіли тягати?
Хто: Мешканець
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 231
Подякували: 47 раз
А я сьогодні прибирав в тумбочці і знайшов дискету недобиту...зрадів, згадав старі часи....хотів поюзати її....а потім спам"ятався коли згадав шо в мене в ноуті флопік відсутній(((
А я сьогодні прибирав в тумбочці і знайшов дискету недобиту...
Кстаті про дискети))) недавно шеф прийшов, дав дискету і сказав шо ппц треба її відновити, відновляло більше д оби, до цього часу вона навіть не відкривалась, тепер офіційно ненавиджу ці носі ї інформації, якщо можна їх так назвати
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз
Сьогодні в черговий раз переконався, що DVD -шки то фігня.. Файло, копія на 2 носіях, 1 копіюється тік 30%, 2 взагалі не читається.. Задумався (хоча б про 4 Гб флеш..)
Хто: Адміністратор
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз
Нарахунок кінгстонів, я би поспорив. Звичайно моделі дешеві, але швидкісні характеристики на порядок вищі від їхніх сусідів у прайсах. Якщо хочеш щось покруче, тоді Корсар Вояжер, вона і мінціша фізично, і швидка досить....правда не всім ціна подобається.
Кстаті нарахунок цін....де ти найшов за 100 грн? За 120 ше повірю
Хто: Адміністратор
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз
Якщо хочеш то привезу, вапще якщо якусь техніку треба буде, то дай знати, в мене гуртові знижки є, а навіть не уявляєш яку націнку ставлять наші магазини.
Наразі юзаю перевірену часом флешку на 2 гб iToy. Колись групою скинулись, взяли всім однакові флешки, і ще дівчині єдиній на 8 березня подарували ) Згубив два ковпачка від девайса, поламав карабінчик на шнурку... Тепер причепив шнурок від чехла мобільного телефона і тягаю на шиї постійно ІМХО, найкращий варіант - вінт 2.5 дюйма десь гіг так на 160 через USB перехідник. Для ноута взагалі жирно.
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз
Ото останнім часом помітив, що не так й багато інфи переношу) Скріпти, розробки, фотки і ін. - флешка 4Гб. Дуже звик до хорошого інету, інколи простіше кинути з роботи щось почтою, чим витягнути з кишені флеш, підключити, копіювати.. вдома процедуру повторити)
В нас з доступом до мережі трошки проблеми. Тягаю флешку на 2 Гб на шиї, і почуваюсь цілком задоволеним, для дрібного чогось вистачає. А так то переважно по роботі за спиною теліпаєтья сумка, в якій бук. А бук це вже більш універсальна флешка ))) Нету безлімітного не маю (( Та й в універі нет порізали як тільки можна. Колись хотів придбати USB вінт, та тепер немає потреби... Фільми не дивлюсь, іграшки не граю. А от твердотільний (SSD) це моя мрія.