тепер буде три вічні теми: релігія, політика і вконтакті...
Ога, тільки більшості на перше й друге вже давно насрати. Всім пох що економіка в сраці, корупція процвітає, несправедливість на кожному кроці... А от через вконтактік навіть мітинги роблять (тощо не в нас, а в Росії, але думаю ще трохи)
Хто: Мешканець
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 231
Подякували: 47 раз
Стадний інстинкт...більшість навіть не шарить толком що там зробили з тою стіною і мікроблогом, але "всі плюються і я плюватимусь". Зробили проблему з нічого. Краще би так протестували проти подорожчання продуктів
Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
Дурав пішов на компроміс зі стіною, запровадивши гібридну систему. Але все рівно, він не врахував голоси противників мікроблогу (було співвідношення десь 10:1 проти і за). Та наразі хом'ячки (я в їхньому числі, ґ) заспокоїлися і чемно користуються новим функціоналом мікроблогу =)
Дурав пішов на компроміс зі стіною, запровадивши гібридну систему. Але все рівно, він не врахував голоси противників мікроблогу (було співвідношення десь 10:1 проти і за). Та наразі хом'ячки (я в їхньому числі, ґ) заспокоїлися і чемно користуються новим функціоналом мікроблогу =)
Колись може дякую скажете, Пашці. (: Йому згори видніше.
Хто: Мешканець
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз
смотрю на это и смешно стаёт... Вы себя кем возомнили?! Тут принчип другой, кто главный тот музло заказывает, а вы овечки будете смело идти за стадом, как это и за частую бывает... Ваши смешные против, это 0! против огромной комерческой системы, в какую вы себя сами загнали. Тут замкнутый круг! народ из-за изменений не покинет дурной контакт, а будет тихонько в тряпочку дуть сопли и дальше там сидеть...