Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Камінець у бік Google Chrome, все-таки не найшвидший
Andy_aka_Andy
повідомлення 11.12.2010, 13:55
Порядковий номер повідомлення #1

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



Мав нагоду порівняти швидкість відтворення відео (флеш) у двох браузерах на доволі старому компі.

Машина: AMD Athlon 715 Mhz, 384 RAM.
Браузери: Mozilla Firefox 3.6 та Google Chrome.

Так от, навіть якщо Хром в загальному працює скорше, то відео з Ютюба навіть на розширенні 240 дивитися фактично нереально, зображення висне, частота кадрів — 0.5-1 fps. Вогнелис рендерить відео на порядок швидше, майже з нормальною частотою кадрів (але залежно від бітрейту відео). Разом з тим, інтерфейс у Вогнелисі на сторінках з флешовим відео періодично жостко зависає.

Не знаю, що би то такого зробити, щоб мама могла спокійно дивитися відео )))
 
Charly
повідомлення 11.12.2010, 14:38
Порядковий номер повідомлення #2

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 5.1.2009
Мешканець №: 611
Подякували: 115 раз



Поміняй браузер. Думаю ФФ не буде їй складно освоїти.
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 11.12.2010, 15:37
Порядковий номер повідомлення #3

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



Та стоять два браузери паралельно, з цим все ок. Лиш то шо ФФ пару раз вис нещадно. Хоча поки що баг-репортів не поступало.
 
Majesty
повідомлення 11.12.2010, 21:22
Порядковий номер повідомлення #4

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Насправді, рендеринг flash не мав би залежати від браузера. Швидше за все, кожен браузер має плагіни різних версій. Тобто, один працює коректно (може тому, що використовує апаратне прискорення), інший ні.

В себе один і той же плагін працює для всіх браузерів, тому флеш одинаково відтворюється що в фф, що в хромі.


Подякували:
 
ratm
повідомлення 11.12.2010, 22:07
Порядковий номер повідомлення #5

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



Цитата
Насправді, рендеринг flash не мав би залежати від браузера

залежить. Якби не залежив, лис не вис би весь, а хромий не відрубував би окрему вкладку. Тобто двіжок то і там і там геко, але внутрішня архетиктура різна.

І від осі залежить.

Сам все ще на лисиці, через плагіни, але теоретично хром мав би бути швидший.

Це повідомлення відредагував ratm: 11.12.2010, 22:11
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 12.12.2010, 23:26
Порядковий номер повідомлення #6

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



хз, версія флеша всюди мала би бути однакова, бо комп щодня в мережі і мало би собі оновлюватися..
 
Scary
повідомлення 13.12.2010, 10:46
Порядковий номер повідомлення #7

Never say never...


Хто: Мешканець
Повідомлень: 542
З нами з: 10.10.2008
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз



Не знаю. При всіх його фішках, він ще сильно програє Firefox. Чи то може в мене суб'єктивна думка...

На мою думку, такі компи давно пора відправляти в музей :-)

Це повідомлення відредагував Scary: 13.12.2010, 10:47
 
ratm
повідомлення 13.12.2010, 11:17
Порядковий номер повідомлення #8

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



Цитата
На мою думку, такі компи давно пора відправляти в музей :-)

Роутер можна підняти, домашній нас зробити.
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 13.12.2010, 13:15
Порядковий номер повідомлення #9

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



Цитата
Роутер можна підняти, домашній нас зробити.

ЗачЭм? Стоїть дома звичайний вай-файний роутер, два компи в неті, плюс всі хто прийде зі своїм ноутом. Хз чи тре більшого.
 
Scary
повідомлення 14.12.2010, 8:11
Порядковий номер повідомлення #10

Never say never...


Хто: Мешканець
Повідомлень: 542
З нами з: 10.10.2008
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз



Цитата(ratm @ 13.12.2010, 10:17) «
Роутер можна підняти, домашній нас зробити.


Роутер чи нас можна.
Я говорив, що вони давно не підходять на роль робочої станції. На мою думку.
 
ratm
повідомлення 14.12.2010, 11:50
Порядковий номер повідомлення #11

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



Цитата(Scary @ 14.12.2010, 7:11) «
Роутер чи нас можна.
Я говорив, що вони давно не підходять на роль робочої станції. На мою думку.


Дивлячись які потреби.
Google OS потягне аж бігом. (:
 
Friday13
повідомлення 16.12.2010, 23:00
Порядковий номер повідомлення #12

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 110
З нами з: 27.6.2009
З: Івано-Франківськ, Брати
Мешканець №: 830
Подякували: 20 раз



отаке раз сталося
rolleyes.gif
Приєднані стиснуті зображення
Приєднане зображення
 


Подякували:
 
ratm
повідомлення 17.12.2010, 0:26
Порядковий номер повідомлення #13

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



Цитата(Friday13 @ 16.12.2010, 22:00) «
отаке раз сталося
rolleyes.gif


то все Якунович
 
Агонь
повідомлення 20.12.2010, 12:07
Порядковий номер повідомлення #14

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



Доречі, столкнувся з аналогічною проблемою на своєму домашньому ящику
так як я люблю ФФ, щоб там Скарь не казав, то пораджу що робити з вогнелисом:
Инструменты-настройки, кнопа "дополнительные", вкладка "сеть"
єсі чо, дивись картінко
Приєднане зображення

Збільши кеш до 300 чи 500 мб, хоча б


 
dnister
повідомлення 8.2.2011, 21:50
Порядковий номер повідомлення #15

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 3
З нами з: 7.2.2011
Мешканець №: 1525
Подякували: 0 раз



Хром чудовий для перекладу іноземних сайтів
 
ratm
повідомлення 9.2.2011, 12:06
Порядковий номер повідомлення #16

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



Цитата(dnister @ 8.2.2011, 20:50) «
Хром чудовий для перекладу іноземних сайтів

А вогнелис у Вас відкриває тільки наші?
 
Majesty
повідомлення 10.2.2011, 12:35
Порядковий номер повідомлення #17

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Цитата
Тобто двіжок то і там і там геко, але внутрішня архетиктура різна.

В Mozilla Firefox движок Gecko, а в Google Chrome движок Webkit.

Помітив, що хром має більш ефективний механізм кешування, агресивнішу політику його використання. Тому різні веб-програмульки і цяцьки відкриваю в хромі.
 
pozitronik
повідомлення 10.2.2011, 13:22
Порядковий номер повідомлення #18

E-makers team


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз



Я взагалі відмовився від Mozilla, хоча колись практично весь час користувався ним. Для звичайного бровзання мені більше ніж достатньо хрома.
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 21.11.2017, 23:51