Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Проблема з компом! допоможіть), поламався комп
Friday13
повідомлення 17.3.2011, 0:16
Порядковий номер повідомлення #1

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 110
З нами з: 27.6.2009
З: Івано-Франківськ, Брати
Мешканець №: 830
Подякували: 20 раз



Привіт всім!
Сталася біда(
поломався комп
сидів я в неті тут почало пропадати зображення, потім на екран набігли розові прямокутники і комп завис, я його перезагрузив але віндовс не хоче грузитися, іде загрузка вибиває синій екран на 1 сек і перезагружається комп, в безпечному режимі загружається але всерівно рожеві приколи на екрані. Розібрали блок живлення відремонтували його але нічо не змінилося, Скажіть шо може бути і шо треба робити. Коли іде загрузка біоса то там всьо норм. Драйвери поставити не мож в безп. режимі.
Чекаю на допомогу
rolleyes.gif

Це повідомлення відредагував Friday13: 19.3.2011, 18:47
Приєднані стиснуті зображення
Приєднане зображення
Приєднане зображення

 
 
ratm
повідомлення 17.3.2011, 12:30
Порядковий номер повідомлення #2

Почесний городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 668
З нами з: 14.5.2010
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 124 раз



Цитата(Friday13 @ 16.3.2011, 23:16) «
Розібрали блок живлення відремонтували його але нічо не змінилося

Значить погано відремонтували.
По синьому екрану - коли ф8 давиш і вибираєш бепечсний режим, там є пункт вимкнути перезавантаження при помилках. Записуєш код помилки і гуглиш.

По "відремонтували" - береш ще один комп, який точно працює, і по черзі ставиш з нього відуху, пам’ять, материнку (зі своїми відухою і памяттю) і на основі цих маніпуляцій шукаєш проблему.


Подякували:
 
Sid
повідомлення 19.3.2011, 16:08
Порядковий номер повідомлення #3

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 62
З нами з: 8.9.2008
Мешканець №: 262
Подякували: 6 раз



причём тут блок чувак,это же очевидно что проблема с видяхой...переставь дрова или меняй видяху
 
Friday13
повідомлення 19.3.2011, 18:39
Порядковий номер повідомлення #4

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 110
З нами з: 27.6.2009
З: Івано-Франківськ, Брати
Мешканець №: 830
Подякували: 20 раз



Цитата(Sid @ 19.3.2011, 15:08) «
причём тут блок чувак,это же очевидно что проблема с видяхой...переставь дрова или меняй видяху

блок притому шо коли ми його відкрили то найшли там поломаний електроліт (чзто шо пригнула напруга) в безп режимі не ставляться дрова.....відеокарту як знімаю просто з компа тоді біос кричить....

про то шо можна почерзі всьо на інший комп ставити я знаю але незнаю чи знайду схожийна мій
Цитата(ratm @ 17.3.2011, 11:30) «
Значить погано відремонтували.
По синьому екрану - коли ф8 давиш і вибираєш бепечсний режим, там є пункт вимкнути перезавантаження при помилках. Записуєш код помилки і гуглиш.

По "відремонтували" - береш ще один комп, який точно працює, і по черзі ставиш з нього відуху, пам'ять, материнку (зі своїми відухою і памяттю) і на основі цих маніпуляцій шукаєш проблему.
 
Sid
повідомлення 27.3.2011, 14:18
Порядковий номер повідомлення #5

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 62
З нами з: 8.9.2008
Мешканець №: 262
Подякували: 6 раз



видяху меняй!
 
Majesty
повідомлення 28.3.2011, 18:39
Порядковий номер повідомлення #6

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Friday13, проблема схожа на ту, яка виникає при відпаюванні одного чи кількох шаріків відеопроцесора. Відяху можна оживити, навіть розповім як, лишень не дам контакти людей, бо вони не люблять зайвих посторонніх клієнтів. Береться прожектор від білборда, там на поверхні захисного скла температура біля 300-400 градусів, кладеться відяху, зверху чіп прогрівається паяльним феном. Так само можна пам'ять. Кілька тичків пінцетом в прогрітому стані і все стає добре. Сам так одну відяху відновив з подібними симптомами.
 
COLOBOCman
повідомлення 29.3.2011, 15:52
Порядковий номер повідомлення #7

Почесний городянин


Хто: Адміністратор
Повідомлень: 1086
З нами з: 16.10.2007
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз



Домашній варіант - духовка, гуглиsmile.gif


Подякували:
 
Majesty
повідомлення 29.3.2011, 17:13
Порядковий номер повідомлення #8

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Спочатку пробував пхати в мікрохвильовку відяху, так оперативку прогрівають, але, на жаль, згоріла одна доріжка, яка дублює землю.
 
COLOBOCman
повідомлення 29.3.2011, 20:03
Порядковий номер повідомлення #9

Почесний городянин


Хто: Адміністратор
Повідомлень: 1086
З нами з: 16.10.2007
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз



еммм...я не про мікрохвильовку, я про духовкуsmile.gif
 
Friday13
повідомлення 31.3.2011, 21:51
Порядковий номер повідомлення #10

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 110
З нами з: 27.6.2009
З: Івано-Франківськ, Брати
Мешканець №: 830
Подякували: 20 раз



вже всьо ок . поміняв відеокарту
на рахунок прожетора і мікрохвильовки то ідеї гарні але не для мене))
 
Milena12
повідомлення 15.11.2018, 20:19
Порядковий номер повідомлення #11

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 69
З нами з: 7.8.2018
Мешканець №: 4199
Подякували: 0 раз



Якщо самi не розбираетесь, звертайтесь до фахiвцiв!

Це повідомлення відредагував Milena12: 15.11.2018, 22:25
 
Nastja1
повідомлення 15.11.2018, 22:34
Порядковий номер повідомлення #12

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 61
З нами з: 22.8.2018
Мешканець №: 4219
Подякували: 1 раз



Перебрать сами сможете? Мой муж собирает компы для игр сам!Вот смотрите сейчас видео, о сборке ПК для Fallout 76.
Теперь разводит меня на оригинальный корпус, собрался креативить))

 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 21.5.2019, 6:15