Хто: Технічний відділ
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз
Весною мер Івано-Франківська, Віктор Анушкевичус оголосив початок конкурсу логотипів для Івано-Франківська, нещодавно оргкомітет вирішив розглянути подані на конкурс логотипи, та нічого вартісного як виявилось на конкурс подано не було. Кому цікаво, може глянути . Після прочитаного виникла ідея зібрати компанію людей які б могли реалізувати сам логотип, а також взяли б участь в обговоренні концепту, як саме відбувається обговорення написано . Отож хочу попросити вас допомогти нам з ідеєю логотипа, можливо хтось може назвати щось визначне в нашому місті, просто перелічіть у відповіді до поста, це може бути затишок міста, компактність, архітектура, культура, щоб було від чого відштовхнутись.
ну якшо подумати то навіть в голову нічого не приходить, чим таким Франківськ відрізняється від всіх інших міст України, так він інший, але символічно це відобразити я особисто незнаю як...ворота Карпат і всякі ратуші - якось примітивно, історією ми ніяк майже не запам'ятались, ну так шоб знали всі
Хто: Мешканець
Мешканець №: 611
Подякували: 116 раз
лишіт вже тоту ратушу в спокої )) Щодо воріт в карпати - думаю це набагато цікавіше. На мою думку то варто звернути увагу на якусь родзинку міста, для прикладу: Тернопіль — озеро, в них майже в центрі міста є озеро досить пристойного розміру, з прогулянковим катером, і вітрильниками. Франик - я би звернув увагу на архітектуру, може якісь гуцульські тєми типу вишиванок, або якихось непонятних гуц.девайсів, чи понятних девайсів типу топірец.