Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> "Від мрії до дії" - казочка на ніч
studiarealii
повідомлення 22.5.2013, 0:56
Порядковий номер повідомлення #1

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 1
З нами з: 22.5.2013
Мешканець №: 2378
Подякували: 0 раз



Такі творчі чиновники працюють у Львівській мерії. Ось, взяти хоча б п. Парубчака Ореста: голова ЛМГО «Асоціація депутатів Львова», в молодіжних організаціях формує в молоді профашистські погляди, незамінна людина в мерії і т. д… І ніхто не знає життя та справжні думки чиновників, бо воно протікає за лаштунками та сімома замками, приховане та під охороною від зайвих людей. А в виступах можновладців ми бачимо тільки ту інформацію, що заздалегідь передбачена для «нерозумної» маси людей. Але ми маємо нагоду відкрити чарівну завісу і все побачити.

І не спить п. Орест Парубчак ні в день ні в ночі, а думку думкає: «Яке таке добре діло зробити для людей, щоб шалені гроші мені постійно на голову так і падали?».

І блискучі ідеї стали Парубчака Ореста відвідувати одна за одною. Спочатку виникла ідея зробити вагомий внесок у власну кишеню через аптеку, якою керує дружина. І пішов п. Орест Парубчак на великий подвиг: найнявся із сином Володимиром працювати у виборчому штабі п. Писарчука Петра. І сказав п. Парубчак Орест Писарчуку Петру Золоте слово: «Дайно мені, добрий пане, пів мільйона доларів США на ліки для людей». А сам собі подумав: «Будуть в мене гроші в кишені, а тобі Петре – радість». І не повірив депутат України Писарчук Петро у добрі наміри п. Парубчака Ореста та й не дав гроші. І образився п. Парубчак: «От жадіна, ну нічого, сам зароблю у 10 разів більше».

І почав розмірковувати собі п. Парубчак Орест: «Навіщо людям така морока – власна нерухомість (квартира, будинок, земля)? Не той народ пішов, щастя свого не розуміє. Куди краще для них вільне життя: вулиця, зірки, свіже повітря! Як же ж вмовити цих людей на безкоштовну пожертву свого майна на мою користь?».

І порадився п. Орест Парубчак зі своїми братанами – правоохоронцями, депутатами, чиновниками та бандитами, простіше кажучи – з елітним бомондом. Об’єдналися вони та вирішили, що гуртом цю справу робити легше. На таких «бідолаг» (хто не має багато грошей чи знайомих правоохоронців, депутатів, чиновників) треба завести кримінальну справу («на замовлення»), зі своїми друзями-суддями, прокурорами, міліціонерами «сфабрикувати» її гарненько та винести якесь придумане рішення – і в тюрму, а деяких «дуже розумних» - «в расход», а нерухомість їхню – до власних рук прибрати. Вчені пишуть, що планета перенаселена. Ось і буде мій гарний внесок в «Божу» справу, зроблю зачистку від бідних, зайвих душ», – мріяв п. Парубчак Орест.

І почалася робота: майно в громадян відбирати. Скарг ніяких не має, бо після рішення суду люди «зникають». Все «по чесному». Гарний хлопець – адвокат Володимир (м. Львів, вул. Гоголя, 14) на запитання: «Куди поділись потерпілі, ті, в кого нерухомість відібрали?» Одразу прийшов в стан збудження, покрився червоними плямами і почав кричати: «Не доведете, нічого не доведете! Жодного свідка не знайдете! А зі сторони Закону – все правильно! Ця схема продумана до дрібниць. Одразу відбувається аукціон серед «своїх». А у п. Галини Комар (приватний нотаріус у м. Львів, дружина Степана Комара, бувшого начальника Залізничним, Франківським і ін. РВ ВС у м. Львів) та ще двох нотаріусів - ціла черга «своїх» правоохоронців і чиновників за нерухомістю по «цінам зі знижкою». І потекли гроші в кишеньку всіх учасників «Зіркової схеми», корупційного товариства великого махінатора п. Ореста Парубчака.

І тут нова блискуча ідея відвідала геніального п. Ореста Парубчака: «Треба негайно створити «залякувально-грабувальну» систему з відбирання нерухомості у громадян, об’єднавши в єдиний Центр всі гілки влади – високопосадовців, правоохоронців м. Львова і Києва, депутатів-друзів, суддів, ЗМІ, банкірів та бандитів», і сформувати гарну філософську ідею. І виступаючи перед ними п. Орест Парубчак запропонував важливі зміни та нову філософію для законодавства: «Кожен, хто не зміг награбувати багато грошей (в будь-який спосіб) і не придбав корисні зв’язки, не має права носити горде ім’я – Людина. І на таких дурнів діє один закон нашої спільноти: краще віддай своє майно сам, бо все рівно відберемо і відправимо геть з наших очей в раби, в тюрму, на цвинтар». Великими оплесками представники Об’єднання п. Ореста зустріли таку цікаву пропозицію, бо давно очікували саме такої «інновації», яку вже кілька років з великим успіхом, але таємно, втілювали в життя. А самого п. Парубчака затвердили на новій посаді «Керуючий справами по знищенню зайвих душ», і позаочі ніжно називали «Ваше беззаконіє». Саме він отримав почесне право викреслювати із списку «живих» громадян-дурнів. Деколи в цього великого Пана виникали сумні філософські роздуми: «І хто ж в країні зможе оцінити мій величезний внесок в нове обличчя м. Львова? Ну добре, на пам’ятник за життя не претендую, але хоча би орден дали з гордою назвою «Почесний кат Львівщини» - мене порадувати не так вже і складно. І що собі думає Президент України або Генеральний Прокурор Пшонка???».

Це оповідання було б не повним, якби ми не вказали, яке добре серце має п. Орест Парубчак до свого оточення, як милує, просуває, підтримує «справжніх друзів».

Який важливий для батька добробут рідного синочка Парубчака Володимира. Він і Львівську політехніку і кафедру цивільного права та процесу юридичного факультету Університету ім. І. Франка закінчив, і студентам Львівської політехніки викладає (вчить, як треба жити), і директор ПП «Леском-Сервіс», а як жінок любить, а який він тато гарний: з дружиною розвівся, але для дочки почав на придане вже гроші з нерухомості громадян збирати. Отож то і воно, не у всіх таки розумні хлопці! А який синочок гарний: два метри чистої краси, а обличчя аж сяє від задоволення, бо не кожному вдається таку «вишукану страву» (людське горе) вживати та за їхні гроші у Єгипті відпочивати. Як тато пишається сином Володимиром – важливою підтримкою та відповідальним за практичне виконання цієї схеми, і кращим партнером його – Миколою Оприско.

Як же ж не подбати про таку цінну Людину як Микола Оприско? Саме він зі своїм адвокатським об’єднанням по вул. Стецька, 4 у м. Львові, бере на себе важкий тягар просування «замовних справ» в судах м. Львова, віртуозно тисне на жертв, залякуючи їх та підтасовуючи всі факти. А як він гарно працює із суддями: і гроші платить, і оченятами підморгує і все таке різне. І хто ж із суддів-жінок зможе встояти? А з панами Віктором Кравчиною – працівником прокуратури і Владиславом Кравчиною – відомим адвокатом м. Львова, як гарно працює: і в гори на лижах їздить, і в компаніях до чарки прикладається, і гроші від серця дарує. Дякуючи цьому дуету «Кравчина і Ко» всі справи ідуть «як по маслу». І в депутати України п. Микола Оприско балотувався, ну щоб недоторканими бути в такій «складній» справі. А який п. Микола Оприско гарний викладач, науковець (всі наукові статті про відчуження прав і майна, ну щоб обкрадені люди розуміли, що тут здійснюється «науковий підхід»), доцент юридичного факультету Університету ім. І. Франка. І такий моральний, відданий тато і чоловік, заради кохання порушує всі ті дурні закони: все це робить для них – коханої донечки та дружини: « Нехай хоч вони життям насолоджуються, якщо мені приходиться за ті гроші так важко працювати».

Населення міста Лева давно вже розділилось на хижаків – з одного боку, та слухняних ягнят з іншого. Хижаків менше, але вони узурпували всі гілки влади, створили корупційну коаліцію і наситити їхню жадобу в крові ягнят важко. Якщо Ви зрозумієте справжні думки цих хижаків, Ви побачите, що перед Вами розгортається дія чергового спектаклю. А ці «герої» просто клоуни. А силу і статус їм надаєте саме Ви. Якщо Ви перестанете вірити цим розмальованим лялькам, зрозумієте їх справжнє страшне обличчя, вони розваляться, бо існують тільки завдяки тому не справжньому образу, який для Вас створили їхні політтехнологи. Для людей вони ніколи нічого не робили і робити не будуть. Після «серйозних» промов «на замовлення», ті самі Оприско, Кравчина, Парубчак та інші придумують нові схеми обкрадання, знищення, тобто приводять в дію свій план прихованої війни з власним народом.

Панове юристи! Ваша «творча діяльність» кваліфікується як організоване злочинне угрупування, і тягне так на років 10-15 відпочинку на державних харчах!

Ця «казка» написана на підставі реальних матеріалів «замовних справ», свідчень слідчих, прокурорів, друзів наших «героїв», банкірів. І всі вони вважають, що мають право робити саме таким чином і не виключено, що наступна людина в їхньому чорному списку це – Ви!

Студія «Реалії життя м. Львова»

 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 28.3.2024, 20:50