Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Класифікація і еволюція жінок., Жынка в суспыльстві.
ozeryanko
повідомлення 1.9.2014, 10:18
Порядковий номер повідомлення #1

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 50
З нами з: 30.1.2013
З: Радомышль
Мешканець №: 2253
Подякували: 1 раз



ЕВОЛЮЦІЯ ЖІНОК. biggrin.gif



Доповідь провідного лектора суспільства "Захисту чоловіків" доктора біляіисторичних наук - пана Суходрищенка Урюка Урюковича на тему: "Класифікація і еволюція жінок з точки зору банальної ерудиції".

1). Самиця людини або, як говорять в народі, - ЖІНКА ( її ми надалі матимемо на увазі - як особину не чоловічої статі), так само як і чоловік (його надалі ми називатимемо просто - САМЦЕМ), - сформувалася, як особа, - в ті далекі часи, коли Земля ще була зовсім тепленька і по ній бігали мамонти та інші не менш великі гади.

У ті далекі часи жінка не лише народжувала дітей і варила бульйони з тих самих мамонтів, але і, при необхідності, могла особисто постояти за себе і за свою зграю. Вона характеризувалася міцною статурою, потужним бюстом і мужнім характером.

Цю особину нечоловічої статі ми можемо класифікувати як -

ЖІНКА МУЖНЯ.

2).За часів древнього Риму і древньої Греції особині жіночої статі вже не потрібно було захищати рідне вогнище, - з цією справою загалом успішно справлялися круті самці.

І у жінки з'явився час для особистого вдосконалення. Вона була статна та зваблива, відрізнялася лагідним і ніжним характером. Цю особину нечоловічої статі ми можемо кваліфікувати, як - ЖІНКА ЧАРІВНА.



3). В середні віки - жінка, як особина нечоловічої статі, продовжувала удосконалюватися. Вона, передусім, стала тиловим оплотом сім'ї, навчилася народжувати більше 1- 3 дітей, самостійно займалася їх вихованням, дуже багато працювала по господарству.

Вона особисто утримувала великих і дрібних, рогатих і не рогатих домашніх тварин, навчилася відмінно готувати їжу.

Жінка відрізнялася приємною зовнішністю, спокійним характером і високою працездатністю, як в господарському, так і в особистому житті.

Цю особину не чоловічіої статі ми назвемо – ЖІНКА ГОСПОДАРСЬКА.



4). У наш час особина не чоловічої статі майже досягла досконалості. При цьому, важливо відзначити, що в усі періоди свого розвитку жінка вела жорстоку боротьбу з самцями за першість, як у сім'ї, так і в суспільстві загалом. Боротьба йшла зі змінним успіхом . Та все ж, на сучасному етапі стало ясно, що безпосередньо захопити владу жінкам не вдасться. І тоді особина нечоловічої статі, що була загартована тисячолітньою боротьбою з природою та з самцями за першість, з властивою їй природженою виверткістю, - відійшла на заздалегідь підготовлені позиції і нібито визнала першість самців.

Жінка у наш час відрізняється гарненькою зовнішністю, гострими кігтитками, стандартною посмішкою, умінням модно і зухвало одягатися і уміло використати макіяж. Вона характеризується хитрим і часто-густо віроломним характером, умінням ховати "кінці у воду".

Цю особину ми кваліфікуємо, як - ЖІНКА " ПРИ СВОЄМУ ГЛУЗДІ".

Таким чином жінки, у своїй сукупності, є мафіозною структурою, в якій всі вільно або мимоволі, свідомо або підсвідомо, - існують в основному для задоволення своїх особистих жіночих примх. Вони обманом і лестощами втерлися в довіру чоловіків і тихою сапою вершать практично необмежену владу як в сім'ї, так і в суспільстві в цілому!



ПАНОВЕ САМЦІ!

Зголошуйтесь у суспільство "Захисту чоловіків", - бо це єдина ваша можливість врятуватися від морального звиродніння, і виповзти, нарешті, з-під чобота особини не чоловічої статі – Жінки!



 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 19.4.2024, 8:16