Варіантів гуми дуже багато, але треба дивитись по бюджету. Я собі в такому ж розмірі замовляв шини MATADOR MP 47 HECTORRA 3, виробник її Румунія. Коли шукав, то принципіально хотів нову та не китайську. В мене ось гума, я її в минулому році поставив і я на ній вже проїхав десь 10 тис., навіть не видно, що вона б/в - як новесенька)
Дуже дякую! Цей варінт мені сподобався дуже. Розгляну його обов'язково.
Дуже дякую! Цей варінт мені сподобався дуже. Розгляну його обов'язково.
Ще на подивися гуму. восени брав на свою крихітку. всю зиму проходила хоч би що! і в ожеледь, і на свята в сніги по селу. головне вчасно перевзутися і тиск перевіряти. на слизькій дорозі трішки приспускав колеса аби пляма дотику була більша, так наче спокійніше. Безпека перш за все.
Це повідомлення відредагував Elro: 8.3.2017, 22:04
Гудієар хороша? Та вона офігенна. Осьо товариш скинув . Все ніяк не натішиться. Каже шелестить як листячко. Тихенька, не бемкає нічого, а які швидкості тримає! Вах, закачаєшся) Так хвалить її наче вона обіди варить. Дивний. Але справді резина файна, мабуть одна з кращих.
Хто: Мешканець
Мешканець №: 4026
Подякували: 0 раз
Доречі зараз закінчиться зима і вже час поміркувати щодо зміни гуми.Оскільки моя минула вже зносилася, то почав шукати по форумах,але багато не подоболась а одного раз взагалі під виглядом нової б\у впарили.Так ось в цих сумних пошуках я знайшов непоганий сайт де вже другий рік купляю гуму і мене все влаштовує, отож вирішив і з вами поділитися
Це повідомлення відредагував Yuri228: 17.2.2018, 22:07
Хто: Мешканець
Мешканець №: 4634
Подякували: 0 раз
Раджу зверути увагу на , сам купую собі дуже задоволений якістю резини. Безумовною перевагою таких шин є їх вартість. А також товар з Европи має особливу відмінність в якості! Єдининий недолік - це другі руки. Але я вважаю, що краще придбати таку резину ніж по такій самій вартості китайський аналог!