Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Шукаю загублену обручку, Шукаю загублену обручку
Mike1
повідомлення 8.8.2017, 18:38
Порядковий номер повідомлення #1

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 1
З нами з: 8.8.2017
Мешканець №: 3891
Подякували: 0 раз



Добрий день,
Мене звуть Михайло. Цього літа вирішив поїхати подивитися на мальовничі Карпати. Все йшло дуже добре поки я не доїхав до Івано-Франківська і вирішив покупатися в Бистриці (міст з боку Надвірної, десь 300 метрів проти течії). Там я загубив свою обручку, котру замовляли з коханою дружиною у майстера. Настрій було зіпсовано. Але я вирішив подивитися на OLX хто продає металошукачі в Івано-Франківську і спробувати просити про допомогу. Приїхав чоловік із пристроєм, ми походили з ним біля години, але нічого не знайшли. У місці, де я загубив обручку, пошуки ускладнюються досить потужною течією. Стояти можна, але досить складно.
І ось так склалися обставини, що я приблизно знаю де моя обручка, але поки що дістати не можу. Того дня я був вимушений повернутися до Львова, щоб не спізнитися на потяг.
Зараз я думаю як все таки можна дістати свою обручку. Була спека, рівень води трохи впав і можливо є шанси.
Можливо ви зможете допомогти мені порадою, як шукати, за допомогою кого можна пошукати або власне пошуками. Якщо вийде знайти обручку, яка є дуже дорогою для мене, я буду безмежно щасливий та добре віддячу. Наперед дякую. З повагою, Михайло.
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 19.4.2024, 8:49