Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Вийшла Бета-версія Тривимірного Браузера Spacetime
pozitronik
повідомлення 27.9.2007, 14:32
Порядковий номер повідомлення #1

E-makers team


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз





Компанія SpaceTime, розміщена в Нью-Йорку, випустила бета-версію свого однойменного безплатного, тривимірного браузера, який, як затверджується, здатний істотно спростити роботу в інтернеті.Новий браузер відображає відкриті сайти в тривимірному просторі. При цьому веб-сторінки можна повертати під будь-яким кутом, виводити їх на перший план або ж, навпаки, відсовувати назад, змінювати порядок сторінок і здійснювати їх масштабування. Історія відкритих сайтів відображається на спеціальній “тимчасовій шкалі”, що наочно демонструє, в якому порядку користувач проглядав сторінки.

Інша особливість SpaceTime полягає в наявності спеціальних функцій для пошуку в Google, Yahoo, eBay і Flickr. Після обробки запиту, введеного в пошукове поле, браузер автоматично відобразить кожен із знайдених результатів в окремому вікні в тривимірному просторі. Це підвищує зручність проглядання сторінок і прискорює процес вибору потрібного сайту. Найближчим часом розробники планують реалізувати аналогічні функції для онлайнового магазина Amazon.com, відеосервісу YouTube, соціальної мережі MySpace і інших популярних інтернет-ресурсів.

Проте за багаті можливості по управлінню веб-сторінками в 3D-просторі користувачеві SpaceTime доведеться “розплачуватися” апаратними ресурсами комп’ютера. Браузер вимагає наявність процесора з частотою не нижче 2,4 Ггц, 512 Мб оперативної пам’яті і сучасної відеокарти не менше чим з 128 Мб пам’яті. В даний час підтримуються тільки операційні системи Microsoft Windows ХР і Windows Vista, запустити SpaceTime на “Маку” не вдасться. Браузер розповсюджується безкоштовно, завантажити його тестову модифікацію можна з http://www.spacetime.com/download.php#Top.
 
NetStar
повідомлення 23.2.2008, 1:11
Порядковий номер повідомлення #2

I'm Mr. NetStar :)


Хто: Модератор
Повідомлень: 219
З нами з: 14.1.2008
Мешканець №: 89
Подякували: 12 раз



Пробував. Симпатично але непрактично. Шкода стільки рерурсів браузеру віддавати.
 
G3D
повідомлення 12.6.2008, 12:19
Порядковий номер повідомлення #3

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 13
З нами з: 4.6.2008
З: Коломия
Мешканець №: 176
Подякували: 0 раз



Пробував його на початку його шляху.. Імхо: не сподобалось.. Лагав і тормозив дуже.. На рахунок останньої версії нічого не знаю ще..
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 26.4.2024, 9:21