Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> VM Ware віртуальні комп'ютери
Target
повідомлення 4.9.2008, 20:44
Порядковий номер повідомлення #1

Експерт


Хто: Мешканець
Повідомлень: 295
З нами з: 15.8.2008
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 231
Подякували: 47 раз



Хто працював з цією програмою...поділіться тонкостями.
І ще таке питання хто може порадити який лінукс краще туди вліпити...
 
Sashok
повідомлення 4.9.2008, 22:27
Порядковий номер повідомлення #2

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



по-перше не віртуальні компутери, а віртуальні ОС
а по-друге не тільки лінухи туда можна ліпити
Цитата
поділіться тонкостями

кажи яка проблема, може поможу, трохи працював як ніяк smile.gif


Подякували:
 
Strange_V
повідомлення 4.9.2008, 22:51
Порядковий номер повідомлення #3

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 12.1.2008
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз



стандартно юзаю на роботі..
Згідний з Сашком (англ.), кажи які трабли, ібо фактично ніяких тонкостей.
 
Агонь
повідомлення 5.9.2008, 13:58
Порядковий номер повідомлення #4

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



ну і мну кажи, бажано не своїми словами а то шо прога каже...
там саме головне щоб кряка підійшла
http://lonerd.dreamprogs.net/autoinstall/5...uild-59824.html

Або це спробуй
http://lonerd.dreamprogs.net/autoinstall/6...lbox-1.6.4.html
 
COLOBOCman
повідомлення 12.9.2008, 23:04
Порядковий номер повідомлення #5

Почесний городянин


Хто: Адміністратор
Повідомлень: 1086
З нами з: 16.10.2007
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз



Вибачайте з оффтоп, але якшо ви вже ставите вільну і безплатну операційну систему, то навіщо шукати кряків на віртуалку під якою вона буде працювати? Неполініться і зареєструйтеся на сайті, вам дадуть ліцензію на 30 днів....звичайно всім це буде ліньки, але таким може бути перший крок від піратства. 
 
Target
повідомлення 16.9.2008, 14:00
Порядковий номер повідомлення #6

Експерт


Хто: Мешканець
Повідомлень: 295
З нами з: 15.8.2008
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 231
Подякували: 47 раз



Все було нормально....поки я туди віндузи ставив.....а тепер захотів поюзати убунту. Воно паразит зависає при встановленні....вискакує табличка "Ласкаво просимо"...і тишина.
 
Strange_V
повідомлення 16.9.2008, 14:24
Порядковий номер повідомлення #7

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 12.1.2008
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз



При створенні нової VM було вказано що стоятиме Linux (зокрема Ubuntu)?
Ставиш 8.04?
 
Target
повідомлення 16.9.2008, 19:15
Порядковий номер повідомлення #8

Експерт


Хто: Мешканець
Повідомлень: 295
З нами з: 15.8.2008
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 231
Подякували: 47 раз



Ну так, пробував ше вказувати Other, але толку мало....
Ставлю 8.04.1
 
Strange_V
повідомлення 18.9.2008, 16:41
Порядковий номер повідомлення #9

Городянин


Хто: Мешканець
Повідомлень: 438
З нами з: 12.1.2008
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз



Доволі дивно.. в мну VMWare 1.0.1-29996 і стоїть бунта, правда 7.10
Якщо трабл не вирішився - можу поділитися вмварю, мо в ній проблема..
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 19.11.2017, 15:23