Через Технічний Прогрес Втрачається дууже багато старовинних памяток Івано-Франківська.. тож Давайте ділитися Інформацією.
.... Я Почну говорити про нашу бібліотеку дитячу, що Знаходиться на міцика. Всі знать де вона. Подивіться вверх на неї! там є файний загнутий арматурний штир. а шо там колись було? "Сокул"... польська громадсько політична організаціїя. і там був Сокіл. Не знаю чи з Бетону він був чи з Каменя. Совіти його файно демонтували( а може й не совіти ? чи сховав тось ту пташку?) Найшовся той Сокіл. на даху тої самої бібліотеки, кілька років тому. і зник в руках одної людини з " верхів " ... більше нічого писати не буду. З другої Сторони( від Люмєра ) є 12 ніш, на тій самій бібліотеці,але чомусь вони Замалювані! ким? Навіщо? ... Лише одна ніша Збереглася!.... Дивіться. ...
ото пишіть ваші відгуки і подібні Історїї, подивимося кіко того назбиралося....
Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
трохи бісить цей торговий центр "Арс", він ненормально високий, і як іти до ратуші з Грушевського, то ратуші видно лише вершечок, а сам годинник хіба що дуже здалеку. а хотілося б бачити ратушу, бо все-таки це один з красивих ракурсів і маршрутів (з Грушевського попри вірменську церкву).
Хто: Забанені
Мешканець №: 1788
Подякували: 2 раз
Взагалі дуже шкода, що в нас стільки храмів, стільки пам"яток культури, які стоять без уваги...( Я розумію, що нам до Європи далеко, але, наприклад, в Італії, у Римі зокрема, завжди йде якась реставрація, щось ремонтують. Зрозуміло, що Рим не Івано-Франківськ, але справа у підході, у пріоритетах...