Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> «Барменцаль: сучасна клінічна проза»
pozitronik
повідомлення 6.10.2007, 15:03
Порядковий номер повідомлення #1

E-makers team


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1134
З нами з: 21.9.2007
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз



4 жовтня арт-кафе «Химера» спільно з видавництвом «Лілея-НВ» презентували чергову книгу з відомої серії «Агресивна бібліофілія». Цього четверга це буде книга «Барменцаль: сучасна клінічна проза» автора Олега Ущенка.

Про автора:
Олег Ущенко — режисер, сценарист, журналіст. З 1997 року продюсер імідж-групи «Мер-Нот», з 2002 — керівник безстрокового культурно-мистецького проекту «С-прорив» (Станіславський прорив). Навчався у Львові (журфак), Києві (курси режисера кіно і телебачення), та Санкт-Петербурзі (школа брендування і маркетингу реклами).
Захоплюється створенням кліпів на вірші. Відзняв кліпи «Геній», «Ми помремо не в Парижі», «Ноги», «Безкорисна перестановка доданків», «Солодкі катастрофи». Неодноразовий учасник вітчизняних та міжнародних артхаузних фестивалів.
Про книгу:
Книжка «Барменцаль. Сучасна клінічна проза» сприймається, як гігантський гротеск. Простіше кажучи, то є безкінечний ланцюг мульок про медицину, рекламу, шоу-бізнес і навіть армію, а ще про непросте завдання сучасної людини серед всього цього мотлоху якось вижити.

http://hymera.com.ua/
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 26.4.2024, 7:48