Хто: Мешканець
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз
Нові вибори? Тобто знову. Продовжується мексиканський серіал в Україні... - Вибори! Жах! Як наша країна та народ настраждався з цього... Буджет незнаю як може ще триматися...
Аля для політиків нічого вони для цього найдуть своїх інвесторів та знов простуть багато грошей!
Сьогодні новий "Культовий" день в історії України, зі знаком мінус... Коаліції нема та поки небуде, тому по закону України мають бути нові вибори. Знову! Хто спасе Україну... Знову виберуть наш незовсім розумний народ тих самих, щоб все почалось знову...
Мешканець №: 256
Подякували: 0 раз
Треба заборонити попередньому складу ВР брати участь у наступних виборах - тоді б вони роботою дорожили. Я це так гуманно, бо варіатн їм всім морду набити може сприйнятися як неадекватний
Треба заборонити попередньому складу ВР брати участь у наступних виборах - тоді б вони роботою дорожили. Я це так гуманно, бо варіатн їм всім морду набити може сприйнятися як неадекватний
Хто так сприйме? Я взагалі вважаю, що треба стріляти. Хоча я писав, що краще зробити обряд прокляття, щоб здохли в муках...
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз