Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

leonid


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
leonid не вказав(ла) нічого про себе.
Особиста інформація
leonid
Прибулець
Вік не вказано
Стать не вказано
Місце проживання не вказано
День народження не вказано
Захоплення
Інформація відсутня
Статистика
Подякували 4 раз
Реєстрація: 5.7.2008
Перегляд профайлу: 1862*
Останнє відвідування: 20.7.2008, 15:46
Часовий пояс: 20.4.2024, 7:37
1 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
КОХАННЯ.   
  Було з"ясовано, що існує три типи кохання між жінкою і чоловіком: перший можна описати, взявши за основу закон афініті*, і цей тип кохання являє собою ніжність, з якою люди ставляться одне до одного; другий – це статевий вибір, що є справжнім тяжінням взаємної сексуальності між партнерами; третій – примусове "кохання", не продиктоване нічим більш розумним, ніж аберацією*.
   
  Можливо, в героїв легенд існували випадки іншого типу і, якщо подивитися довкола, то можна виявити велику кількість щасливих сімей, утворених на природньому і щасливому захваті одне одним. Ми знаходимо безліч випадків третього типу: цьому присвячена бульварна сенсаційна література з її труднощами; він закидає суди терміновими позовами про розлучення, кримінальними діями і цивільними справами; цей тип кохання відправляє заплаканих дітей в куток, подалі від сварок; він випускає зі своїх зруйнованих домівок розбитих молодих жінок і чоловіків.
   
  Діанетика класифікує третій тип кохання як "партнерство реактивного розуму*". Тут панує згода, але на найнижчому розрахунковому рівні, який характеризує людину. Зведені примусом, чоловіки і жінки утворюють сім"ї, щоб знайти в них лише смуток і позбутися своїх надій.
  
  До початку подружнього життя вони знають тільки, що щось примушує їх бути разом, почуття, що вони мають бути досить приємними одне для одного. А після весілля все більше й більше рестимуляція колишнього болю робить, нарешті, їх обох хворими, і життя, ускладнене тепер нещасними дітьми, перетворюється на сумні руїни.

  Шлюб може бути врятований шляхом клірування* аберацій партнерів. Відновлення шлюбу шляхом клірування партнерів може й не принести такої великої любові, яку прославляли поети, але це принаймі принесе високий рівень поваги і співпраці для досягнення загальної мети – зробити життя гідним. І в багатьох шлюбах, після того, як партнери стали клірами, під брудним драттям абераціїї було виявлено, що вони дійсно кохали одне одного.

  Клірування можна проводити з дуже важливої причини: задля дітей. Майже всі неприємності в шлюбі мають головну причину – аберацію по другій динаміці*, секс. І будь-яка аберація містить нервове ставлення до дітей.

  Там де є діти вихід не в розлученні, а в кліруванні. З кліруванням відкривається нова сторінка життя, на якій може бути написане щастя.
  Л.Рон.Хаббард. "Діанетика".

*афініті-привабливість, симпатії, що існують між двома людськими істотами, або між людськими істотами та іншими живими організмами.
*аберація-відхилення, відхід від раціонального мислення або поведінки.
*реактивний розум-частина розуму, яка записує й зберігає фізичний біль та болісні емоції і намагається спрямувати організм лише на основі "стимул-реакція".
*клірування-застосування діанетичного одітінгу, інша назва-процесінг.
*друга динаміка-це прагнення людини до виживання шляхом статевого акту, народження та виховання дітей.
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці leonid.

Перегляди


5 Jul 2008 - 19:07

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 20.4.2024, 7:37