Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

DOS


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
DOS не вказав(ла) нічого про себе.
Особиста інформація
DOS
Прибулець
Вік не вказано
Стать не вказано
Місце проживання не вказано
День народження не вказано
Захоплення
Інформація відсутня
Статистика
Подякували 0 раз
Реєстрація: 10.7.2008
Перегляд профайлу: 1575*
Останнє відвідування: 14.9.2009, 23:18
Часовий пояс: 28.3.2024, 12:48
4 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
12 Sep 2009
9-го вересня стартувала нова онлайн гра, гра монополія, можна грати по всьому світу використовуючи карти від гугла! Зміст гри простий, при першому заході на сайт нам пропонують вибрати вільну вулицю і якщо ми таку знаходимо (у цілому світі) то купуємо її і автоматично реєструємося. Спочатку нам дають 3 мільйони доларів (з яких віднімається сума за покупку першої вулиці) і за гроші що лишилися ми можемо збудувати на вулиці житлові будинки. Раз на добу з цих будинків нам буде приходити прибуток. Чим більше вулиць і будинків тим більший прибуток! Але не все так просто, по-переше гроші обновляються раз на добу і швидко закінчуються, а по-друге є конкуренти які можуть на вашій вулиці зробити пакость і побудувати наприклад електростанцію, тоді на вашій вулиці ніхто не буде жити отже і не буде прибутку. Від таких дій вулиці можна захищати бонусами (будуючи школи чи парки) Вулиці і будинки в грі можна продавати, також у вас можуть захотіти щось купити, потрібно зреагувтаи на запит протягом семи днів бо інакше рішення приймається на користь того хто дав запит.

Гра буде тривати до 31 січня 2009 року, що далі не відомо. Гра доступна на англійській мові (хоча там нема нічого складного, оскільки майже все зрозуміло а я з англійської мав 3 laugh.gif ) Гру грається повністю через веб броузер і потрібен флеш! Рекомендую грати з фаєрфокса бо я почав з опери і бачив шо то якась фігня, що щось не то а потім запустив гру з експлорера а там багато іншого появилося! але пропало дещо що було в опері sad.gif може через то шо експлорер 6-й. Ну в фаєрфоксі ніби все показує добре, лише деколи при запитах чомусь невидно кнопок (підкажу зправа буде так, лівіше буде ні)

Перші два дні сервак "лежав" оскільки однчасно зайшло кілька міліонів чоловік і почали грати. Погано те що в нашому Івано-Франківську нічого неможна купити, місто є але нічого не продається, видно розробники недобавили його собі в базу, хоча наприклад в америці можна багато чого купити в дрібненьких мітсах. Бачив Львів, Київ, Одесу, там вже все розкуплено і занято, сам я причепився в Австралії коло Сіднея, але там вже також все розхапали, уже і в Африці стоять хмарочоси... Проте попробувати варто, місця ще багато, адже перед вами весь світ!
http://www.monopolycitystreets.com/
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці DOS.

Перегляди


23 Mar 2011 - 12:41


10 Sep 2009 - 0:02

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 28.3.2024, 12:48