Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

An@ken


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
An@ken не вказав(ла) нічого про себе.
Особиста інформація
An@ken
рижа кицька... :)))
35 років
Хлопчик
Мнаан
Дата народження: Травень-14-1988
Захоплення
3D і всьо шо з ним звязано і ігри
Статистика
Подякували 5 раз
Реєстрація: 31.8.2007
Перегляд профайлу: 4235*
Останнє відвідування: 9.4.2009, 23:14
Часовий пояс: 11.5.2024, 6:12
90 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ 320706033
MSN Інформація відсутня
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
23 Mar 2009
Внимание! ето не спам! горячие девочки толко у нас!!
Прикол звичайно) як завди прошу вибачення за просто офіегнну кількітсь граматичних помилок і опечаток)
Я от все думав в який розділ це віднести. Вирішив сюди. Давайте без якогось банального ліричного відступу. Та втім він завжди мусить бути присутній. Я от якогось згадував старі, ну втім і теперішні і надіюсь майбутні. Який я люблю алкоголь і з ким. ну чесно кажучи я люблю його з цигарками, особливо той шо смачний і особливо з тими що смачні. А так в цілому я можу і видудлити коньяк на одинці з своїм чимось. Ну як для прикладу хорошим настроєм. Був би.
Так от я про шо. Я люблю коньяк і збираюсь ним споювати себе і надалі (час від часу). Але в переважній більшості я люблю його пити сам. Бо більше сам я нічого не п"ю. Поітм я люблю бальзам, але по ходу діла люблю його тільки з декількома людьми. Один з них магістер Йо... тьфу... Юраха я мав наувазі ну і ще один вам незнайомий хлопець (чувак, кент, брателло, мужлан, холоп, поц...) ну та фіг його знає як правильно... Є ще два варіанти. Горілка яку я не люблю і мать її бо як згадаю новий рік (2008 а не 2009) то аж шлях трафляє. Але тим не менше можу пити і не закусувати, бо до такої степені її ненавиджу шо вона мене не бере. ну і останнє - св. Пиво! Насправді я до нього ставлюсь досить спокійно і люблю його лиш трохи більше ніж горілку (але тим не менше можу пити і п"ю) (так само час від часу) так от. За пиво я проношу в жертву вівцію, а то сенсей колобок може розізлитись і вдарти мене смертельним ударом зеленого змія (при чому на відстані).
Ось. Вівця в жертву принесена, а писанина підходить до логічного кінця. Я не буду просити підрахувати випити кілкість банок (літрів, цистерн) бо в декого з шановних присутніх може відбутись коротке замикання в процесорі (мозку або при бажанні мосзжечку хто чим думає (третій варіант я навмисне упускаю так як він надто передбачуваний у ваших думках)) це був не смайл, просто подвійні дужки, ну там.. закінчення одних і початок других.
Бухаймося... ой...про шо це я... кохаймося бо ми того варті) wink.gif
22 Mar 2009
Номер один посідає гра СВКОТОР Knight of the old republic. Єдина гра яка набрала по свытовому рейтингу 10 балыв з десяти) я тут просто вирывшив пересказати з помилками граматичними) Так от) Все взяло по максимиму ы не даремно вона ы буде моэю улюбленою)
Самий старшныший хоро гейм це був ы як не двино э "Doom 3" впринципы я не грав але по роликах я би сказав шо вона того коштує. Я от недавно грав "Dead space" афігенно) я люблю все космічне і тому був в захваі від гри) я не пом"ятаю скільки він набрав на ігроманії, здається не так багато, як СВКОТОР але це на любителя)
СТАЛКЕР як не двино набрав 8.5. Впринципі він мені не дуже подобається. Я ветеран того всього) з 2000 року я на іграх як на наркотиках) за недавнім часом у відставці (після лінейки) )) Час від часу приходиться просто розгрібати фронт)
Мед івал тотал вар на ігроманії набрав 9.5 бала що так само є майже нереальним) Читав відзиви про гру, пишуть шо класно, але мене дістав цей жанр. Тепер вона змахує ще більше на цивілізацію з своїм підходом до розвитку економіки політики і воєнної частини гілки. Прекрасно промальована і просто гігантська карта самих баталій, і юнітів. Єдине що розчаровує це АИ компютера і те шо наме російського стіму
Ну це не топ але хочу написати
От недавно зіграв EndWar сильно змахуэ на Ворл ін конфлікт. Скажу так. Графа як для стратегї просто лялька. Промальовка одиниць військової техніки на вищому рівні. + голосвоі команди які всіх приводять в екстаз) Юніт ван муф ту позішн браво. Сказав- зробили) Розчаровую система камер, і одноманітність місій. Хоча думаю по стіці зіграти було б просто супер так як тут вирішую тільки тактика ігрока.
26 Sep 2007
А давайте почнем все з неї... мегерульної супермодної і тд і тп... ні НІ!! Як ви могли подумати! ніяк НЕ з кави!.. Нууу) для когось кава буде другим кроком) для когось пиво).... мммм віддаю перевагу другому крку щодо кави) так от...
А давайте все почнем з аськи - 320706033) ..... можна без дужечки в кінці) dry.gif
25 Sep 2007
От... за им я тут... ну по перше саме перше за чим я тут шоб піднімати рейтнг форуму і зробити його першим в світі ульра псіхованим форумом, але зараз не про це tongue.gif
Я от люблю всяку таку фігню як туризм... навіть закупився обладанням... тік от поїхати нема з ким) надіюсь що до літа 2008 року тут залишаться заявки бажаючих поїздити і полазити) Я хоч і залишив історію але при бажанні зможу робити екскурсії по визначних місцях нашой старни) можна і чкурнути на море... ну короче я кинув ідею, а хто захоче лишайте заявки чи що там... або підкидуйте свої ідеї. Мну завжди за. rolleyes.gif
25 Sep 2007
Знайду дівчину для спільного заняття важкою атлетикою… та ну… я собі прикинув як це буде виглядати)))) Еммм… не так… шукаю компаньйона якому не впадло в 6 ранку ходити бігати на стадіон… чує моє серце що я ще не скоро отримаю відповідь=))

unsure.gif
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці An@ken.

Перегляди


28 Apr 2023 - 15:22


26 Apr 2012 - 14:40


23 Sep 2011 - 20:12


22 Aug 2011 - 22:05


18 Nov 2010 - 1:18

Друзі

95 повідомлень
Останні дії: 7.1.2015, 23:06
Перегляд усіх друзів
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 11.5.2024, 6:12