Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

Alex111


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
Alex111 не вказав(ла) нічого про себе.
Особиста інформація
Alex111
Прибулець
Вік не вказано
Стать не вказано
Місце проживання не вказано
День народження не вказано
Захоплення
Інформація відсутня
Статистика
Подякували 0 раз
Реєстрація: 26.11.2017
Перегляд профайлу: 1661*
Останнє відвідування: 27.11.2017, 13:01
Часовий пояс: 19.4.2024, 17:06
1 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
26 Nov 2017
Добрий вечір.
В даному пості я би хотів поділитися власною історією спілкування з Івано-Франківськгаз, оскільки знаю, що подібні історії непоодинокі але не всі наважуються з ними сперечатися. Надам повний текст статті, написаною порядними журналістами, а також ссилку на статтю(звичайно, якщо адміністрація ресурсу побажає її опублікувати, за що я буду щиро вдячний). Шановні мешканці, поділіться і ви власним досвідом спілкування з даною організацією.

Скільки коштують франківчанам афери «Івано-Франківськгазу»
І мова йде не лише про кошти, а й про нерви, репутацію та час, витрачений на судові засідання та бюрократичну тяганину.

У жовтні минулого року контролер «Івано-Франківськгазу» прийшов з перевіркою на один із об’єктів нерухомості в обласному центрі Прикарпаття. Прийшов без попередження, і, як наслідок, не застав на місці представників споживача і невідомим способом проникнув до лічильника, попри те, що Кодекс газорозподільчих систем передбачає обов’язкову присутність представника споживача у процесі перевірки.

Самостійно, без свідків, оглянувши лічильник, контролер заявив, що мідний дріт на пломбі пошкоджено і склав акт про порушення, який було підписано лише зі сторони «Івано-Франківськгазу», у зв’язку із вищеописаною причиною.

Приблизно через місяць до даного приміщення завітали вже два контролери і знову склали акт про порушення, і знову без споживача, вкотре не повідомивши про свій візит…

Як зазначив у коментарі журналістам адвокат Роман Савчук, який представляє інтереси власника приміщення у суді, той вже кілька років перебуває за кордоном і єдиним, хто б міг підписати акт – був орендар. Проте, замість підпису на акті газовики прописом написали прізвище дружини власника, яка також перебувала за кордоном.

У ході судового розгляду представник «Івано-Франківськгазу» заявила, що, оскільки власника не було – була його дружина, що було спростовано відповідями з прикордонної служби. Хто підписався у тому акті зі сторони споживача – досі невідомо.

У поясненні одного з контролерів, яке було нещодавно надіслане до суду, вказано, що йому надала доступ до приміщення особа, яка представилась дружиною власника. Проте, як свідчать неспростовні докази, особу газовик-контролер у порядку чинного законодавства не встановив, що беззаперечно свідчить про правопорушення з його сторони.

Окрім складення фіктивного акту газовики вилучили лічильник на експертизу і тимчасово встановили інший. Згодом, у експертному висновку було зазначено, що пломба неушкоджена і жодних механічних пошкоджень виявлено не було, а відповідно вилучений лічильник – абсолютно справний і придатний для експлуатації.

Обурені своїм безсиллям газовики, у березні цього року припинили газопостачання до вищезгаданого приміщення, і традиційно – без попередження та участі споживача.

Після тривалих бюрократичних перепитій, у відповідь на численні скарги, у квітні 2017 року «Івано-Франківськгаз» надав відповідь, у якій зазначив, що газопостачання було припинено через численні порушення і відновити його можна лише за умови сплати штрафу у розмірі 86 тисяч гривень.

Після такої відповіді від комунальників споживач вирішив звернутися до суду. Господарський суд Івано-Франківської області, розглянувши матеріали справи, постановив відновити газопостачання позивачу, у зв’язку із незаконними діями представників «Івано-Франківськгазу».

Газовики ж вирішили взяти реванш, подавши заяву до Апеляційного суду, мотивуючи це тим, що попри висновок експертизи, яка підтвердила його справність та відсутність втручання у механізм, споживач міг використовувати газ поза обліком, що по суті є цілковитим абсурдом.

Днями Апеляційний суд у Львові розпочав розгляд апеляційної скарги «Івано-Франківськгазу», проте справу відклали у звязку з тим, що представник апелюючих у Львові не встиг ознайомитись з матеріалами справи.

Далі буде…
http://shablya.if.ua/holovni-novyny/10935-...kivs-kgazu.html
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці Alex111.

Перегляди
Alex111 профайл не має переглядів.

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 19.4.2024, 17:06