Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

Blood


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
Blood не вказав(ла) нічого про себе.
Особиста інформація
Blood
Прибулець
38 років
Хлопчик
Станіславов
Дата народження: Березень-27-1986
Захоплення
Дуже багато, дуже різних... Починаючи від різного роду Ігор "компьютерні, настільні, пастельні=)" закінчуючи походами в гори та дайвінгом. більшість часу правда останнім часом проводжу за компом. Я Редактор нового ІФ портала ДревограД
Статистика
Подякували 1 раз
Реєстрація: 15.6.2009
Перегляд профайлу: 1584*
Останнє відвідування: 12.2.2010, 23:04
Часовий пояс: 28.3.2024, 23:09
12 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ 484957151
MSN Інформація відсутня
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
12 Feb 2010

PsP slim black Piano ! чіпована модель !, повна комплектація, чудовий стан. В комплект входять коробка з мануалами, карточка 4 гб, сумочка ПсП, шкіряний ремінь на руку, акумулятор, зарядний пристрій, кабель до компютера + навушники KOSS Spark Plug (білі). Привід УМД не використовувався, знос механічних частин нульовий.



*Поміняю на БУ\SoftlyUse\New Netbook у гарному стані, еквівалентний ціні 300 доларів, або продам за 350 доларів. (Можливий торг)
**Комплектація представлена на фото.

тел: 0506900612 Артем (з 11:00 до 20:00)
ася: 484957151
електроскриня: Korvelgar@rambler.ru
Хао поважним Gamer'амта гарненьким Gamer'шам !  cool.gif

Нещодавно у нас в УА-неті, розпочав своє функціонування новий ресурс для шанувальників віртуальних розваг. Якщо ви вважаєте себе справжнім Українським Gamer’ом, то вам обов’язково потрібно знайти час, щоб відвідати цей сайт. Ну , а я зараз спробую розповісти чому…

В нас на сайті ви зможете ознайомитись з найгарячішими новинами світового ігропрому, свіжі релізи, резонансні інтерв’ю, цікаві огляди, велика колекція графічного та відеоматеріалу з ігрових світів.

Наш сайт це непросто стрічка новин. В нас ви можете створити свій профіль та налаштувати його за своїм смаком. Знаходьте друзів за інтересами та улюбленими іграми.Обмінюйтесь з друзями цікавими файлами, відео та скріншотами. Заводьте свій блог, у якому розкажіть всій спільноті власне бачення світу віртуальних розваг,або ведіть власну стрічку новин.

Спілкуйтесь на форумі, обговорюючи нові ігри та розваги. Допомагайте новачкам і самі дізнавайтесь щось нове.  Також багатьом Gamer’ам буде цікаво ознайомитись, або навіть прийняти участь у проекті складання спеціального словника ігрових термінів на Українській мові.

На нашому ресурсі представлені розділи з описами найпопулярніших онлайнових ігор які існують в світі. Також ви зможете дізнатись про «розташування» та «напрямок» багатьох баз даних по ММО іграм. Якщо ви шукаєте швидку та безкоштовну онлайн розвагу, ви обов’язково знайдете її у розділі «Безкоштовні ММО». Якщо вам, щось цікаво ви завжди зможете задати своє питання або залишити коментар, наше ком’юніті постарається максимально детально відповісти на ваш запит.

У нас ви зможете запропонувати іншим Gamer’ам купити будь яку річ, пов’язану з світом ігор у  розділі «Барахолка». Купляйте, продавайте та міняйте, як ігрові так і реальні речі. Також в найближчому часі наш ресурс планує запуск інтернет магазину по торгівлі Gamer’ским приладдям, іграми та картами оплати різних ММО.

Звісно на нашому ресурсі будуть проводитись цікаві конкурси з цінними подарунками та веселі зустрічі у «Реалі».

Ну і звісно хочеться сказати, що наш сайт «народився і проживає» в славному місті Станіславові. Гадаю друзі, цих причин буде достатньо, щоб ви хоча б подивилися на цей портал, якщо Вам сподобається реєструйтесь та допомагайте розвивати веселе та дружне Gamer’ське Українське ком’юніті, якщо ні, то завітайте через деякий час, ми вдосконалюємось і ростемо.

Отож ласкаво просимо– HeavyGame.com.ua
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці Blood.

Перегляди


31 Oct 2009 - 16:49


4 Sep 2009 - 16:43


4 Jul 2009 - 1:24

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 29.3.2024, 0:09