Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Колись також мав неприємності з Приватом, пов"язані з підставним кредитом. Мало того, що банк розголошує таємницю, видзвонюючи і повідомляючи фінансові проблеми клієнта, ще й звертається до послуг колекторних фірм, передаючи їм інформацію про нього.
Колись також мав неприємності з Приватом, пов"язані з підставним кредитом. Мало того, що банк розголошує таємницю, видзвонюючи і повідомляючи фінансові проблеми клієнта, ще й звертається до послуг колекторних фірм, передаючи їм інформацію про нього.
Хто: Мешканець
З: Stanislawiw
Мешканець №: 668
Подякували: 8 раз
Теперь розкажу я свою історію:
Початок року 2006. Супермаркет "Велес" (де я тоді працював). Думаю всі клієнти цього завєдєнія знають, що при отриманні карточки на знижку потрібно заповнити форму. І всі ці форми заносяться в комп'ютер. Напевно хтось з Велеса продав інфу про всіх клієнтів. І один із банків (називати його не хочу, бо судом буде попахувати) підготував кредитні карточки на 500 грн. на кожного клієнта.
Ну я взяв "свою" карточку добровільно, а розказували мені про випадки, коли працівники даного банку дзвонили до "власників карточок", які ще її не забрали з вимогою забрати карточку.
Не знаю як у кого, а у мене і у багатьох моїх знайомих зняло деяку суму з карточки (в кого це до 100 грн., а у моєму випадку - 300) З банком говорив - слухати не хочуть і кажуть "Платіть".
Після цих випадків я банкам не довіряю. Навіть кредитів не беру (а літом була можливість, але щось мене стримало).
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз
Цитата
а вони хіба не уточнюють до кого дзвонять??? бо якшо дзвонили до тебе і згадували твою інфу то тут полюбе шось нечисто
Та ні - там тупо після 11ї ночі звонить і говорить тіпа блаблабла, прошу погасити кредит блаблабла, с Уваженієм, ПріватБанк. Система така називається Какаду.Нет - ось що пишуть клієнти під спойлером ...
цим сволотам всеодно мало, читав шо вже за січень 2009 року у 2,5 рази збільшили свій прибуток в порівнянні з січнем 2008 року, і ше за наші гроші ми маєм їх рятувати??? фтопку це все, МВФ маст дай
Мешканець №: 571
Подякували: 4 раз
Сьогодні чув цікаву річ...В нашій державі є наша валюта...Всі угоди мають мати вартість...в національній валюті...Тобто,валютні договірні стосунки з юридичними особами-БАНКАМИ!!! є нікчемні!!!Судіться ,люди добрі...але ж там бандити(((((
Мешканець №: 571
Подякували: 4 раз
До речі...В нашій державі Законом встановлено ,що гривня є єдина валюта яка має бути в розрахунках та оббігу.Також в угодах має бути визначена конкретна сума оборудки.Тобто,де в кредитних угодах де згадується доляр-ці угоди нікчемні...бо незаконні.Для головатого юриста непочатий край роботи.Правда ,майже всі банки-це бандитьські общаки...і юрист може бути через де-який час безголовим((((((((((((((
До речі...В нашій державі Законом встановлено ,що гривня є єдина валюта яка має бути в розрахунках та оббігу.Також в угодах має бути визначена конкретна сума оборудки.Тобто,де в кредитних угодах де згадується доляр-ці угоди нікчемні...бо незаконні.Для головатого юриста непочатий край роботи.Правда ,майже всі банки-це бандитьські общаки...і юрист може бути через де-який час безголовим((((((((((((((
Помойму, ти шото тупиш - кредит, це не є купівле-продаж. Кредит - це позичання суми валюти для власних потреб. Що, по-твому, якщо мені тре буде їхати за кордон і я виіршу взяти кредит, то я його маю брати в гривнях???? А де сенс?
а до мене автоотвєтчік дзвонить з Приватбанку вже третій раз - погрожують щоб я кредит гасив, якого немає... Піду 3.14здюлєй давати на днях!
знайшли кому довіряти. приват - перший за кількісю депозитів, але грошей, щоб усіх їх виплатити в нього немає. я щн рік тому обрала Ерсте банк і не маю жодних проблем. в Ерсте сильна автсрійська "мама", що дає гарантії виплати.
Щось мені здається, тут занадто часто Ерстебанк хвалять... Вам скільки, пацани, платять, за то щоб лоббірувати інтереси цього банку ?))
а мають? якщо банк хороший, то й платити не треба. якщо почуєш, що десь платять - маякуй, прийду за грошима). а з огляду на те, що я там баксі зараз за курсом нацбанку купую, то можу хвалити і хвалити.
а мають? якщо банк хороший, то й платити не треба. якщо почуєш, що десь платять - маякуй, прийду за грошима). а з огляду на те, що я там баксі зараз за курсом нацбанку купую, то можу хвалити і хвалити.
Я теж купую по курсу 7.8, а це що нормально? Це на скільки банк отримує більше від курсу 2007 року? Сьогодні це не прибутки, а надприбутки. В Кременчуці, що на Полтавщині ми почали активно направляти листи до Нац.банку з вимогою виконати ст.99 Конституції, банки прохаємо виходити до Нац.банку з ініціативою продавати їм валюту для позичальників по курсу5.05.ЕРСТЕ банк мовчить. З клієнтами теж не йде ні на які поступки. Хочу отримати зв"язок із Вашими ініціативними групами для спільної роботи по усіх банках але більше турбують ЕРСТЕ і Свідбанк. Дєдуля dedyliy@yandex.ru