Хто: Мешканець
З: Коновальця
Мешканець №: 259
Подякували: 1 раз
То питання вимагає обговорення! Куди їхати, на скільки їхати, і по шо )) Дивиси, на 3 дня в Карпати Чи на Місяць на Кавказ! ото й Різниця! тойво! Бігати не будем Далеко. Елементарно пора року - це теж багато чого вирішує. Наприклад, Зимою на Чорногору без Намету і льодоруба неварто пхатися. так якщо може то скажи конкретно місце і час )
З: СТАНІСЛАВІВ
Мешканець №: 251
Подякували: 0 раз
..ну .куди б не їхав ..всерівно є ряд речей які завжди беру з собою.. взагалі ..в гори тре брати тільке те що тобі точно пригодиться і речі які перевірені надійні ...для прикладу .їхати в гори з новим невипробованим спродяженням не раджу ..бо може бути халепа ... всі речі мають бути легкими компактиними і багатофункціонуючими...
Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
це дуже суб’єктивне діло.
є люди, які можуть на кілька днів іти в гори без палатки, без запасного одягу/взуття, без ложки, без інших дрібничок. такі туристи дуже пристосовані до гір. а є такі, що вимагають максимального комфорту, не можуть уявити туризму без GPS, без всяких туристичних наборчиків і купи новітніх дрібничок.
це також залежить від стилю туризму. хтось любить іти наобум, дертись крізь невідомі хащі, а інші полюбляють чітко вивірені маршрути і часові рамки..
а взагалі-то в гори бажано брати рюкзак, а вже що влізеться, то влізеться)
Мешканець №: 729
Подякували: 6 раз
імхо: краще взяти менше....будь-які "лішаки" це - зло . адже їх приходиться на горбі тягати за собою...я краще недоїм і трошка змерзну, ніж буду на горбі лишніх три кілограма нести ...мабуть найперше треба навчитися розраховувати з їжею. щоб не приносити додому з походу лишні буханки хліба чи там ще чого...
а взагалі: як є палатка. спальник. сокира. казанок - вважай що вже не пропадеш
Хто: Забанені
Мешканець №: 1788
Подякували: 2 раз
Обов"язково беріть крем від обвітрювань чи дитячий та бальзам для губ! а ще лижну шапку, яка закриває ніс та підборіддя (як у ніндзя). на підйомниках дуже сильний вітер, тому не пожалкуєте. Рукавиці теж беріть!
А что за спальник у Вас на фотографии? На улице весна и я на майские тоже в Карпаты в поход собираюсь. Думаю на http://lvov.lv.olx.ua/hobbi-otdyh-i-sport/...spalnye-meshki/ взять Trimm Highlander за 1350 грн. По отзывам товарищей вроде неплохой.
А что за спальник у Вас на фотографии? На улице весна и я на майские тоже в Карпаты в поход собираюсь. Думаю на http://lvov.lv.olx.ua/hobbi-otdyh-i-sport/...spalnye-meshki/ взять Trimm Highlander за 1350 грн. По отзывам товарищей вроде неплохой.