Хто: Мешканець
Мешканець №: 656
Подякували: 8 раз
Цитата
О дааа!!! Накінець то ще один однодумець
ну,вообще то,ты не такой уж и один(двое)....в сети много людей,относящихся к этим предположениям относительно серьезно...мая,календари,солнца... а вообще...на нашем шарике помимо этих календарей(предсказаний) различных артефактов,ну ни как не вписывающия в общепринятое понимание мира,истории.....но это другая тема,не относящаяся к женщинам с сигаретой :-))
З: Мнаан
Мешканець №: 3
Подякували: 5 раз
Кінця не буде) будь який кінец світу чи життя це просто перехід в іншу форму чогось..) А взагалі дістали ці всі кінці світу) Я от деколи цікавлюсь що мені сниться і лажу в сонник) ну там різні варіанти відповідей (само собою фрейда вони всі однакові) але. Ностардамус каже шо інопланетянги мені снились бо вони нападуть на землю. Фрейд каже шо в мене буде стояти до самою старості. А ванга шо мені в голову впихнули імплантант і я взагалі не людина. Ну я голосую за два останніх) а як ні то хоч за друге). Н.. ше там мені снилось шо комета впала на землю і причому не раз) так от якшо я об"єднаю всі три думки зразу ось що вийде. До землі наближається великий членоподібний метеорит який впаде на мене коли мені дорогу перебіжить 13 чорних котів в пятницю 13 в 13 годині в 13 хвилин і 2013 року коли мені буде 13 років (О_о). Зрештою кінці світу бувають тільки в америці і причому дуже часто) так шо я переживу)
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 695
Подякували: 4 раз
Невже цей брєд і сюди добрався? І ви в те все вірите? Навіть я-найгірший песиміст в цю дурню ані трішки не вірю. Хоча я б з радістю звільнив нашу планету від всіх, включаючи себе, для тих, хто навчився б берегти природу і поважати одне одного.
З: Тисменецьке передмістя
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз
Є така теорія про кінець світу - що він вже настав. просто оскільки "світ" - для кожного все одно свій, то й кінець цього ствіту в кожного інший.... кінець світу, як кінець особистості в першу чергу. її дергарація і самознищення...
та й в кінці світу за класичною теорією хтось лишається. то може просто памятати про таку теорію і намагатись стати гірними залишитись на цій Землі?...
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 231
Подякували: 47 раз
Якщо вже припускати що в 2012 щось має статися, то я би швидше припустив що мав би розпочатися новий етап еволюції людства. Можливо дійсьно частину населення землі було б знищено природою або самими людьми...природний відбір ніхто не відміняв) Але спочатку я хочу подивитися на Євро 2012...а потім най всьо горить синім вогнем)